İlk araba tavsiyesi

https://shbd.io/s/4lVHD2Ik şu gibi düşünüyorum sedan pek hoşuma gitmiyor.
Güzel görünüyor. 1.5 dCi motorlar sağlamdır. Km değeri çok yüksek de değil orijinalse. Alınır bence. Ama iyi bir ustaya kontrol ettirin öncesinde.

Ben motor sesi ve daha az masrafından dolayı benzinli tercih ederdim ama dizeli de kötü değil Clio'nun.

İlk arabamı alacağım. Ehliyetimi yeni aldım 20 yaşındayım çok bir şoförlüğüm yok bayağı acemiyim. 300 bin TL param var beni çok sanayiye sokmayacak genç olduğum içinde çok yaşlı göstermiycek bir araba arıyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor ben de çok anlamadığım için kafam iyice karıştı. Ayrıyeten klima şart sıcak memlekette yaşıyorum kuş grubu olmazsa tavsiyeleriniz sevinirim.

Renault Clio 2 gibi araçlara bakıyorum ama 300 bine 2003-2000 model arabalar iyi mi kötü mü bilemiyorum.
hocam clio 2 megan 1 bu tarz araçlar olabilir arkadaşlarda önermiş zaten 1.6 benzinli 1.4 benzinli olanları öneririm. Ek olarak Renault uygulaması var ordan da aracın bilgilerini girerek servis geçmişi görülebiliyor. Ordan km düşürme yapıldıysa belli oluyor bende 4 ay önce megan 1 aldım çok aracı bu sayede km düşürüldüğünü tespit ettim. sonunda temiz denk geldi aldım çok şükür

Sağ olun hocam hepiniz vallahi ben babasız büyüdüm o yüzden bu tarz meselelerde böyle destek çıkan yardımcı olan yol gösteren bir büyüğüm yok duygulandım yemin ediyorum insanın hiç tanımadığı kişiler böyle yardım edince garip oluyor 🥹😅

Sağ olun hocam hepiniz vallahi ben babasız büyüdüm o yüzden bu tarz meselelerde böyle destek çıkan yardımcı olan yol gösteren bir büyüğüm yok duygulandım yemin ediyorum insanın hiç tanımadığı kişiler böyle yardım edince garip oluyor 🥹😅

Buranın amacı yardımlaşmak kardeşim baban için de üzüldüm gerçekten. Destek elbette olacağız. Herkes bildiği kadar yazıyor. Araca baktınız mı?

Buranın amacı yardımlaşmak kardeşim baban için de üzüldüm gerçekten. Destek elbette olacağız. Herkes bildiği kadar yazıyor. Araca baktınız mı?

Yok çalışıyorum haftaya izinli günümde gidip bakacağım nasipse izin günüm henüz belli değil güncelleyeceğim burayı.

Sağ olun Renault Clio 2 1.5 dizel 2006 model bir araç aldım 300 bin TL'ye 290 bin km de sadece kapı değişen lokal boyalar var yardım eden dostlara saygılar iyi sosyaller.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı