İlk Barbie filmine mi gideceksiniz yoksa Oppenheimer'a mı?

İlk Barbie mi Oppenheimer mı?

• Oppenheimer

Oy: 61 45,2%
  • Barbie

Oy: 24 17,8%
  • Hiçbiri

Oy: 50 37,0%

• Oy verenlerin toplamı
    135
Ryan Gosling ve Margot Robbie isimlerini görünce içim ısınmadı değil. Gene de iki filmi de izlemeyeceğim muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisine de gitmeyeceğim. İkisi de çok farklı temada filmler gibi duruyor ama nedense sürekli bu 2 filmin karşılaştırmasını görüyorum. Bunun bir nedeni var mı?

Normal şartlarda Barbie izleyeceğim en son film olurdu ama Ryan Gosling oynadığı için izleyeceğim.

Sinemaya gitmek yerine internete düşmesini beklerim büyük ihtimalle.

İkisine de gitmeyeceğim. İkisi de çok farklı temada filmler gibi duruyor ama nedense sürekli bu 2 filmin karşılaştırmasını görüyorum. Bunun bir nedeni var mı?
İkisi de bütçesi çok büyük olan ve uzun zamandır reklamları yapılan filmler, çıkış olarak aynı zamana denk geldikleri için kıyaslanıyorlar.

Oppenheimer gibi bir yapımın olduğu yerde Barbie'nin adı bile geçmez bence. Tabii ki de Oppenheimer'a gideceğim.

Oppenheimer'a gidebilirim. Bu arada, Barbie filmi neden bu kadar abartıldı? Gerçekten bilmediğimden soruyorum yani çok iyi bir yönetmen mi yönetiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…