Sene 2001. O zamanlar yeni bir sistem topladık. Gıcır gıcır mis gibi. Pentium 3 veya 4 olacak içinde. İlk bilgisayarım kendisi. Daha önce de evimizde bir tane bilgisayar vardı ama çok yavaştı hatırladığım kadarıyla. 7 yaşındayım o zamanlar. Donanım bilgim sıfır neredeyse. Abimle ilk geldiğinde baya kurcalamıştık aleti.
3 Gün sonra annem, babam ve abim hastahaneye gitmişlerdi. Abim herhalde üşütmüştü hatırladığım kadarıyla. Evde kimse yokken dedim ulan ben bunun içine bir göz atayım. Açtım kasayı incelemeye koyuldum. Fanını falan söktüm bir şekilde. Termal macunu pislik zannedip silmiştim hatta. Bilgisayarı resmen atomlarına ayırdım o gün. Tabii geri toplayamadım. Tüm parçaları kasaya atıp abimin gelmesini bekledim. Abim geldi direkt bilgisayarın başına oturdu hasta hasta. Tabii açılmadı bilgisayar. Kasayı kontrol edince anladı vaziyeti. Ama kızmadı. Yanına çağırdı geri beraber topladık bilgisayarı. Allah'tan kablolarına hasar vermemiştim. Yoksa o gün babamdan çok pis dayak yiyebilirdim.