İlk bilgisayarla ne zaman tanıştınız?

Ben 5 ya da 6 yaşında tanıştım. O zamanlar ablam bilgisayarda giydirmece oyunları oynardı, bende babama yalvararak yarış oyunu (Dirt serisinden di sanırım) aldırtıp, bilgisayarı domine etmiştim.
 
2002-2003 yıllarında internet kafede ilk gördüğüm şey; GTA Vice City oyunudur. Oturdum klavyeye basıyorum bana öğretiyorlar, birisi geldi şifre olarak Panzer yazdı ve tankı aldım sonra farklı bir dünyaymışım gibi geldi. Gece gündüz oyun oynamanın hayalini ve bilgisayar almanın hayalini kurmuştum. 2004 yılında Arçelik bir tane bilgisayar aldık, ekran kartı yok ve berbat bir şeydi. Fifa 2002 ve Need four speed FZR gibi bir şey olması lazım, sürekli o oyunları oynardım. Bıraktığı rezil his yüzünden Arçelik görünce hala başıma ağrı giriyor. :)
 
2006 gibi sünnet olduktan sonra ettiğim şikayet ve sitemlerden adeta "arınmam" için bilgisayara internet kafede Age of Empires 2 ve Middown Maddnes indirip oynatmışlardı harika bir deneyimdi :D
 
2003 yılıydı 6 yaşındaydım amcam halama Almanya'dan bilgisayar getirtmişti. Bizim evde internet altyapısı olduğu için bizde duruyordu bilgisayar istediğimiz gibi kullanıyorduk. 2010 yılında da kendim bilgisayar aldım çalışarak.
 
Emre abim ( 26 ) GTA San Andreas oynuyordu. Yıl muhtemelen 2011 falan.
 
5 Yaşında tanıştım daha sonra babam ben 1. sınıftayken toplama PC aldı(herkes eve gelip onu aça rmı bunu oynayalım mı derdi) onu da denizli ye taşınmadan önce tanımadığımız bir tamirciye verdik. Denizliye geldiğimizde oyun oynarken yanık kokusu geldi. Daha sonra anladık ki adam ne varsa çalmış içinden( adam o zamanın şartlarında 900 TL masraf yapmıştı). 4. PC mi de dün topladım.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı