İlk bilgisayarla ne zaman tanıştınız?

2000-2002 arası olsa gerek. Mario'nun verdiği zevki yeni nesil oyunlar veremiyor. :D Her şeyin bir yaşı ya da zamanı var sanırım.
 
Hayatınızda ilk bilgisayarla nasıl tanıştınız, tahmini kaç yılında ve kaç yaşında tanıştınız? :)

Benim ki herhalde 2002 falandı o zamanlar 6 yaşındaydım, atari oynamayı çok severdim özellikle super Mario'yu, abim beni o zaman internet Cafe'ye götürmüştü ama öyle kapsamlı bir Cafe değildi daha çok atari salonu gibi birkaç tanede bilgisayar vardı, bana super Mario'ya benzer bir oyun açmıştı. Sonra bir daha unutamamıştım bilgisayarı :D o zamanlar dedemden hep kırmızı traktörünü isterdim ondan sonra bilgisayar + kırmızı traktör istemeye başladım :D.

Babam bilgisayar meraklısı bir adam olduğu için kendimi bildim bileli bilgisayarımız var keşke olmasaydı oyun meraklısı bir çocuk oldum. Derslerim'den çok geri kaldım güzel anılar da bırakmadı sabah 8'den akşam'a kadar oynuyordum.
 
Bende 4 yaşımda tanıştım ilk oyunum GTA Vice City oldu oda internet kafede galiba o zaman 2. kez gittiğimde tuvaletim gelmişti ve dakikam boşa gidecek diye altım yapmıştım.
 
5 yaşımdaydı sanırım, ama ilk 7 yaşımda bilgisayarın ilk geldiği gün Gta San Andreas oynamıştım.
Not:Kendisi hala kullanıyorum.
 
2009-2010 gibi daha 4 5 yaşındayken tarayıcı üzerinden araba oyunları oynuyordum. Daha sonra 6 yaşımdayken falan babamın arkadaşı bilgisayarıma Delta Force indirmişti. Sonra bir de Serious Sam ve Dragon City ile açıldım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı