İlk buluşmada ne yapılır?

İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım, yanında en yakın arkadaşı da olacakmış, ne diyeyim?

Birincisi first date de double date olmaz ikincisi first date arkadaşını getirenden olmaz nedeni ise kısaca şöyle bahsetmek isterim biraz üstün körü bir yorum yapacakmışım gibi gelebilir ancak benim genel izlenimlerim bu şekilde örtüşüyor. Şöyle söylemeliyim ki bu tipler genel olarak arkadaş çevresine çok bağlı olurlar ve genelde arkadaşlarına çok fazla inanırlar yani arkadaşlarından birisi senden hoşlanmazsa aldın başına belayı seni her türlü şekilde kötülemenin yolunu bulurlar bu durum çoğunlukla kız gruplarında oluyor erkek gruplarında da vardır ama çok daha nadirler genelde erkek gruplarda yengeye kazaran yürümemek için bir kere fotosune ve igsine bakılır hayırlı olsun deyip geçilir. Onun haricinde kız arkadaşlarına çok bağlıysa geçmişinde kötü şeyler yaşamış bu yüzden arkadaşları fazla korumacı yaklaşıyor olabilirler malum ülkede şu an aklı başında bir insan bulmak çok zor. Bir ihtimal daha var aklıma gelen eğer kız aptal bir tipe benziyorsa arkadaşları yine onu korumak için hareket edebilirler. Yani arkadaşının yanında pot kıracak her türlü ihtimalden uzak durman lazım bazı kızlar fazla düzgün erkeklerden kıllanırlar. Bazı kızlar fazla odun erkeklerden kıllanırlar. Ne çok odun ne çok beyefendi olacaksın bunların yanında ikisinin karışımı hafif dobra hafif çıtkırıldım takılacaksın. Ama en önemlisi yanındaki arkadaşının ne niyetle gittiğini bilmiyorsun eğer son saydığım iki nedenden ötürü kız arkadaşı yanındaysa o zaman daha centilmen ve beyefendi hareketlerle gönüllerini tav edebilirsin ancak bunu yaparken dikkat et sevdiğim kızı kendime aşık edeyim derken arkadaşını aşık edebilirsin bu bir kez benim başıma gelmişti arkadaş grupları dağılmıştı benim yüzümden daha sonra. En sonunda ikisiyle de iş bir yere varmadı ama kısaca böyle. İnsanları okumasını bilirsen nerede olursan ol istediğin şekilde korkmadan hareket edebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı