- Makaleler
- 65
@szoboszlaii yazmadığına göre herhalde devam etmiyor.
@szoboszlaii yazmadığına göre herhalde devam etmiyor.
İçinden geldiği gibi davran, olmadığın biri gibi RP yapma kafi. Birbirinizden elektrik alırsanız muhabbetin devamı gelir zaten. Sanalda kim bilir kaç saatler konuşmuşsunuzdur, karşında görünce bir farkı olmuyor ancak bunun farkında olman lazım.
En son foruma geçen cuma girmiş...@szoboszlaii yazmadığına göre herhalde devam etmiyor.
@333365 neler oluyor?En son foruma geçen cuma girmiş...
Sonuç nasıl hocam, ilişkiniz devam ediyor mu?
Instagram'dan storysine cevap vermistim oda cok samimi karsilik vermisti o sekilde sonralardan aramaya falan basladi hosuma gidiyordu benim de.
Hocam 3 yıl gecmiş üzerinden şu an hala beraber misiniz ilişkiniz nasıl gidiyor ona göre bir tavsiye alalım![]()
Hocam evet 3 yıl geçmiş çok uzun bir süre sana şöyle diyeyim kizla 5 6 ay daha iliskimiz surdu dogum gunum icin pasta vs yaptirmisti hatta sonra aldattigini ogrendim bu olaydan sonra ne olduysa artik hayatima sayisiz kiz girdi boyle bir konu actigima bile saskinim nereden nereye gelmisiz açıkçası şu an her ciddi dusunen kizin uzak duracagi kisilerdenim iliski yapacaksaniz karsinizdaki kisiyi cok iyi secmeniz gerekiyor sonra sonunuz benim gibi olur baktigin zaman cok kotu degil ama olsun![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.