İlk defa bira içmek

Sadece dershane çıkışında gibi bir şey parkta içip eve gitmek gibi. Kokar mı peki?
Biraz kokabilir de, park gibi açık alanlarda içmenizi tavsiye etmem. Geçen gün Bahçeli'de arkadaşla içerken polisler uyardı bizi. Benimki neyse ki çoktan bitmişti ama onunki daha vardı, "Ya fondip yap ya da ver ben bitireyim." teklifini duyunca biranın yarısını tek yudumda içmek zorunda kaldı

Mesire alanlarında (oranın yönetimine bağlı olarak) içebiliyormuşsunuz söylediklerine göre. Bunun dışında halka açık yerlerde içmek yasakmış. Ha, ben sayamadığım kadar çok içmişimdir park gibi yerlerde ama sadece bir kere böyle bir şey yaşadım, riski alırım dersen seçim senin.

Parkın karanlık alanlarında kimsenin ruhu duymaz onda sorun yok.

Alkol tek içişte bağımlılık yapacak bir şey değil, zaten yüksek ihtimalle tadını hiç beğenmeyeceksiniz. Başlangıçta hiç yanlış gitmemek istiyorsanız, ha biraz da tadı yumuşak olsun diyorsanız direkt Miller alabilirsiniz. 2 tane Miller içerseniz ne sarhoş olursunuz, ne de bağımlı. Abartmadığınız sürece sorun yok.

Özentilikle alakası yok be dostum, deneme amaçlı.

Efes fıçı kışa özel güzeldir pekmez tadı geliyor tavsiyem.

İfadeler: esq
Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Tadı biraz kötü gelebilir ilk denemede. Efes malt veya Carlsberg öneririm ilk deneme için. Bir tane biradan bir şey olmaz, iki ve sonrasında biraz sarhoşluk hissi gelmeye başlar. Bünyeye bağlı biraz.

İfadeler: esq
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…