İlk defa bira içmek

• Konuyu başlatan esq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 96
  • Görüntüleme 35.272
Pek içeceğimi sanmıyorum yılbaşından sonra umarım bağımlılık yapmaz.

Alkolun bağımlılığı da sigara gibidir. Canın çeker ama tadı kötüdür. Ben arkadaşlarla toplu içerim genelde, yılda 1 veya 2 kere ve can çekme olayı elma veya tatlı canınnın çekmesi gibidir. Hiç sarhoş olacak kadar içmedim. Şarhoşluğa en yakın halimde doğru düşünemiyor ve çok konuşur olmuştum, bu benim deneyimim. Farklı insanlarda farklı hisler uyandırmış olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu görünce eski anılarım geldi aklıma.

Ah o tekelci nuriş abiyle yılbaşı gecelerimiz.. Adama viski diye su içir gene sarhoş olurdu...

Konuya gelecek olursam, arkadaşlar konuyu fazla önemseyip, bir de ciddi ciddi uzun uzun text yazmışlar. Bir alköl yapma tarifi vermediğiniz kalmış arkadaş.

Hocam iki Efes Xtra göm yeterli, fazlasına gerek yok. Fazlası seni rüyada kupon veren cübbeli ihtiyarlarla tanışmaya götürür, dikkat! 😀

Miller ve Heineken her tekel bayiide bulunur mu?

Evet hemen hemen her yerde bulabilirsin. Belki küçük çaplı mahalle tekelinde bulamazsın Heineken'i, yine de ufak bilgi olarak 3M üstü Migros'larda satılıyor.

Konuyu görünce eski anılarım geldi aklıma.

Ah o tekelci nuriş abiyle yılbaşı gecelerimiz. Adama viski diye su içir gene sarhoş olurdu...

Konuya gelecek olursam, arkadaşlar konuyu fazla önemseyip, bir de ciddi ciddi uzun uzun text yazmışlar. Bir alköl yapma tarifi vermediğiniz kalmış arkadaş.

Hocam iki Efes Xtra göm yeterli, fazlasına gerek yok. Fazlası seni rüyada kupon veren cübbeli ihtiyarlarla tanışmaya götürür, dikkat! 😀

Tamam güldük eğlendik hocam ancak biri görür ciddiye alır sıkıntı vallahi aman diyeyim :)

Konuyu daha sonradan okuyan arkadaşlar için bana ve buradaki arkadaşlara özenip içmeyin. 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı