İlk defa bira içmek

1 bira ne sarhoş eder ne de bağımlı eder. Avrupa'da su niyetine içilen bir şey bizim topraklarda düşük alkol kültürü sebebiyle çok farklı yorumlandığı için böyle kafalarda soru işaretleri oluyor.

Heineken, Carlsberg, Miller, Desperados vs. içebileceğin en hafif biralardan ve başlangıç için uygundur.

Tadı biraz kötü gelebilir ilk denemede. Efes malt veya Carlsberg öneririm ilk deneme için. Bir tane biradan bir şey olmaz, iki ve sonrasında biraz sarhoşluk hissi gelmeye başlar. Bünyeye bağlı biraz.
İlk denemeye Carlsberg önerenleri şaşkınlıkla izliyorum. Birazdan Mexican bira yap iç diyen çıkarsa şaşırmam.

Hocam saçma gelebilir ama içtikten sonra kendinize sarhoş değilim falan deyin.

Bir insan sarhoş olduktan sonra onu umursamadığı için genellikle sarhoş oluyor. Içince sarhoşum falan derseniz sarhoş olursunuz zaten. "Ben alkollü içecek içmedim. Başım dönüyor sadece, o da çok hareket etmekten muhtemelen." Gibi bahanelerle bir şekilde beyninizi kandırmayı deneyin.

Hocam popomdan salladım belki işe yarar deneyin bence son çare.

2 biradan sarhoş oluyorsa içmemesi daha doğru olur zaten.

@esq Weihenstephaner, Corona, Miller, Heineken, Helles, Efes Özel Seri, ilk denemede en azından sana hayatı sorgulatmayacak biralardır. Buradaki hayatı sorgulamaktan kasıt sarhoş olmak değil, "Bunu nasıl ve neden içiyorlar?!" sorusudur. Corona bir tık pahalıdır ama light biraların tahtında oturur. Weihenstephaner beyaz buğday birası diye tabir edilen yumuşacık içimli hoş lezzetli hafif bir biradır. Miller ile Özel Seriyi de her yerde bulabilirsin. İlk deneme için Tuborg, Efes Malt/Extra/ExtraShot, Carlsberg, Amsterdam'dan kaçın.

İlk denemeye Carlsberg önerenleri şaşkınlıkla izliyorum. Birazdan Mexican bira yap iç diyen çıkarsa şaşırmam.
Aslında bayağı hafif ama tadı pek birayla alakalı değil. Corona gider ilk sefer için. Bayağı pahalı ama.

Budweiser de olabilir. Bud diye yazıyor şişelerin üstünde.

Aslında bayağı hafif ama tadı pek birayla alakalı değil. Corona gider ilk sefer için. Bayağı pahalı ama.
Hafif olmaya hafif zaten, ağzı bira tadına aşina olmayan birine diş fırçalattırır gargara yaptırır tadı olan bira. Corona ilk seferin baş tacıdır zaten ancak dediğin gibi, bayağı pahalı.

Budweiser de olabilir. Bud diye yazıyor şişelerin üstünde.
Budweiser denemedim, ben de yazayım bunu, denerim mutlaka.

Miller ve Heineken her tekel bayiide bulunur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…