İlk defa format atacağım ve ne yapmalıyım?

Uzun zamandır korsan Windows kullanmadım, o yüzden net cevap veremem ancak temizlemesi gerekir. Etkinleştirmek için kullanılan uygulama, K*** (buraya ismini yazmıyorum), C diskine kuruluyordu diye hatırlıyorum. Dolayısıyla sıfırlayınca uygulamanın da silinmesi gerekir.
Bilgisayarcı CMD ile etkinleştirmiş sanırım, KMSpico'ya dair hiçbir şey yok bilgisayarda.

Bilgisayarcı CMD ile etkinleştirmiş sanırım, KMSpico'ya dair hiçbir şey yok bilgisayarda.

Bu yöntemi bilmiyordum, açtım baktım sıfırlayınca veya format atınca gider mi pek fikir edinemedim açıkçası. Ayarlarınızın “etkinleştirme” kısmında ne yazıyor acaba? Oradaki “ürün anahtarını değiştir” seçeneği işinize yarayabilir belki format attıktan sonra.

Bu yöntemi bilmiyordum, açtım baktım sıfırlayınca veya format atınca gider mi pek fikir edinemedim açıkçası. Ayarlarınızın “etkinleştirme” kısmında ne yazıyor acaba? Oradaki “ürün anahtarını değiştir” seçeneği işinize yarayabilir belki format attıktan sonra.
Toplu etkinleştirme şu tarihte sona erecek yazıyordu, bu çoktan ayarlarına işlemiş olabilir o yüzden temiz kurulumun en iyisi olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı