İlk defa garsonluk yapmak

Makaleler
4
Bu yıl ilk defa iş hayatına atılacağım. Oturduğumuz yerde ana yolun orada tesis var oraya bugün başvurdum ve kabul edildim. Yarın sabah 8 akşam 8 olarak çalışacağım maaşım da bu doğrultuda artacak. Bu saat bana fazla gelecek ama aynı firmanın 2. tesisi açıldı orası düzene girene kadar böyle olacakmış. Ben sadece müşterilerin siparişlerini götüreceğim ve belki biraz temizlik yaparım ama çok fazla masa olduğu için hangi masa nerede diye karıştırırım diye korkuyorum. Bana verebileceğiniz taktikler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yıl ilk defa iş hayatına atılacağım. Oturduğumuz yerde ana yolun orada tesis var oraya bugün başvurdum ve kabul edildim. Yarın sabah 8 akşam 8 olarak çalışacağım maaşım da bu doğrultuda artacak. Bu saat bana fazla gelecek ama aynı firmanın 2. tesisi açıldı orası düzene girene kadar böyle olacakmış. Ben sadece müşterilerin siparişlerini götüreceğim ve belki biraz temizlik yaparım ama çok fazla masa olduğu için hangi masa nerede diye karıştırırım diye korkuyorum. Bana verebileceğiniz taktikler var mı?
Zamanla öğrenirsin ilk berber çıraklığım zor oldu diğer sene fırtına gibiydim günde 130 TL alıyordum o kadar hızlı kavradım. Hırs yaparsan her şeyi öğrenirsin.

Sabah 8 akşam 8 çalışanlar kendine nasıl vakit ayırabiliyor şaşıyorum vallahi
Valla 1 hafta içinde bilgisayar alacağım şuan parasını babam verecek ben de onun için çalışıyorum maaşımı alınca babama vereceğim. Katlanmaya çalışacağım artık eğer çok yorulursam babamla konuşur işe gittiğim gün kadar parayı alır veririm kendisine.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı