Ben mi bilmiyorum yazmışım?Bilmediğiniz şeyi neden öneriyorsunuz?
Evet, biliyorum kendim kullanıyorum thrash metal grubumuz var. Bence bir fikir belirtmek için yeterli seviyedeyim.Siz bassın ne olduğunu biliyor musunuz?
Ben mi bilmiyorum yazmışım?Bilmediğiniz şeyi neden öneriyorsunuz?
Evet, biliyorum kendim kullanıyorum thrash metal grubumuz var. Bence bir fikir belirtmek için yeterli seviyedeyim.Siz bassın ne olduğunu biliyor musunuz?
Bilmediğiniz şeyi neden öneriyorsunuz?
Metal müzik çalmak istiyorsanız direkt bass veya elektro seçseydiniz keşke.
Bilmediğiniz şeyi neden öneriyorsunuz?
Evet, biliyorum kendim kullanıyorum thrash metal grubumuz var. Bence bir fikir belirtmek için yeterli seviyedeyim.
Ben bir şey önermedim insanlardan öneri istedim bir arkadaş bana metal çalacaksan bass al demişti bende daha çok rock ve pop çalmak istiyorum diye yorum yaptım yanlış anlamış olabilirsiniz.
Ne olduğunu bilmiyorsun. Alakan bile yok.
Yahu uğraştığımız şeye bak. Gitar çalmak isteyene bass öneriyor, metal çalarsın diyor. Biliyormuş ne olduğunu.Eki Görüntüle 1958729
.
Eki Görüntüle 1958735
Eki Görüntüle 1958736
Üstteki Custom Kanada'dan getirttiğim bass turuncu, üstünde Ibanez humbucker pickup var. Ondan önce siyah Ibanez BTB-200 aktif manyetik çalıyordum ondan öncesinde de Epiphone SG elektro çalıyordum. Bilmiyor muymuşum?
Bass da bir gitar türüdür akor bas basma gitar sayılır.
Bass'ı bir gitar olarak görmüyorsan senin sorunun. Adam rock ve metal dinliyorum demiş bass da bir enstrüman diye ilgisini çekebilir diye elektro da önerdim bas da önerdim. Asıl senin uğraştığın şeye bak, adama bass önerdim diye enstrüman bilmiyor yaftası yapıştırıyorsun.Yahu uğraştığımız şeye bak. Gitar çalmak isteyene bass öneriyor, metal çalarsın diyor. Biliyormuş ne olduğunu.
Bass'ı bir gitar olarak görmüyorsan senin sorunun. Adam rock ve metal dinliyorum demiş bass da bir enstrüman diye ilgisini çekebilir diye elektro da önerdim bas da önerdim. Asıl senin uğraştığın şeye bak, adama bass önerdim diye enstrüman bilmiyor yaftası yapıştırıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.