İlk defa gitar çalacak birine gitar önerisi

Metal müzik çalmak istiyorsanız direkt bass veya elektro seçseydiniz keşke.

Bilmediğiniz şeyi neden öneriyorsunuz?

Evet, biliyorum kendim kullanıyorum thrash metal grubumuz var. Bence bir fikir belirtmek için yeterli seviyedeyim.

Ne olduğunu bilmiyorsun. Alakan bile yok.

Ben bir şey önermedim insanlardan öneri istedim bir arkadaş bana metal çalacaksan bass al demişti bende daha çok rock ve pop çalmak istiyorum diye yorum yaptım yanlış anlamış olabilirsiniz.

Başkasına sorulan bir soruyu üstüne alıp cevap vermişsin, işler o nedenle karışmış.
Bass, Davul ile birlikte uyumlu bir altyapı enstrümanıdır. Gitar gibi akor basamazsınız. Bir gitar türü değildir.

Ne olduğunu bilmiyorsun. Alakan bile yok.
1695821012987.png

:D.

1695821154364.png

1695821167080.png

Üstteki Custom Kanada'dan getirttiğim bass turuncu, üstünde Ibanez humbucker pickup var. Ondan önce siyah Ibanez BTB-200 aktif manyetik çalıyordum ondan öncesinde de Epiphone SG elektro çalıyordum. Bilmiyor muymuşum?

Bass da bir gitar türüdür akor bas basma gitar sayılır.

Eki Görüntüle 1958729
:D.

Eki Görüntüle 1958735
Eki Görüntüle 1958736

Üstteki Custom Kanada'dan getirttiğim bass turuncu, üstünde Ibanez humbucker pickup var. Ondan önce siyah Ibanez BTB-200 aktif manyetik çalıyordum ondan öncesinde de Epiphone SG elektro çalıyordum. Bilmiyor muymuşum?

Bass da bir gitar türüdür akor bas basma gitar sayılır.
Yahu uğraştığımız şeye bak. Gitar çalmak isteyene bass öneriyor, metal çalarsın diyor. Biliyormuş ne olduğunu.

Yahu uğraştığımız şeye bak. Gitar çalmak isteyene bass öneriyor, metal çalarsın diyor. Biliyormuş ne olduğunu.
Bass'ı bir gitar olarak görmüyorsan senin sorunun. Adam rock ve metal dinliyorum demiş bass da bir enstrüman diye ilgisini çekebilir diye elektro da önerdim bas da önerdim. Asıl senin uğraştığın şeye bak, adama bass önerdim diye enstrüman bilmiyor yaftası yapıştırıyorsun.

Bass'ı bir gitar olarak görmüyorsan senin sorunun. Adam rock ve metal dinliyorum demiş bass da bir enstrüman diye ilgisini çekebilir diye elektro da önerdim bas da önerdim. Asıl senin uğraştığın şeye bak, adama bass önerdim diye enstrüman bilmiyor yaftası yapıştırıyorsun.

Bilmiyorsun çünkü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı