İlk defa GTA V hikayesini bitirmek için Enhanced mi, Legacy mi?

Makaleler
20
Yer
Ankara, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ana PC:
Ryzen 5 5600
MSI RTX 4060 Ti 8 GB
16 GB DDR4 RAM
MSI B550M PRO-VDH WIFI
1 TB KIOXIA M.2 SSD
MSI A750GL 750W
MSI M100R

Kumpir:
i7 3770
MSI GT 1030 GDDR5
8 GB DDR3 RAM
ASUS P8H61M-LX R2.0
480 GB KIOXIA SSD
Frisby Slim kasa
300W PSU

Kumpir V2:
i3 540
MSI RX 550 2 GB
8 GB DDR3 RAM
ASUS P7H55M-LX
120 GB SSD
Frisby Slim kasa
300W PSU

Diğer:
PHILIPS 242E1GZ
Logitech Z313
Rampage R74
Glorious Model O
1000 Mbps fiber internet
------------------
Uzun zamandır GTA V hikâyesini hiç tam bitirmedim. Zamanında bilgisayarımın düşük olması nedeniyle başlarında bırakmıştım, sonradan ise hep erteledim ve erteleye erteleye bir baktım ki artık Enhanced sürümü çıkmış. Şu anda RTX 4060 Ti ekran kartına sahibim. Günümüz itibarıyla oyunun hikâyesini resmen ilk defa oynayacak biri için (önceki oynayışım pek uzun olmadığı için onu pek saymıyorum) Enhanced sürümü mü, yoksa klasik yani Legacy sürümü mü önerirsiniz? Steam üzerinden oynayacağım.

Kesinlikle Enhanced. Oyun resmen çağ atlıyor. Ancak maalesef Türkçe yama yapılmıyor.
Yama kısmı üzdü, acaba bir çözümü yok mudur?

Bunun hikayeyle ilgisi yok grafik ayarları ile ilgili, birçok oyunu gelen grafik (yükseltme) bir düzenleme.
Belki bu sürüme özel oynanışı etkileyen bir bug/hata varsa diye sormak istemiştim, mesela Türkçe yama sorununu şimdi öğrendim.

Yama kısmı üzdü, acaba bir çözümü yok mudur?

Belki bu sürüme özel oynanışı etkileyen bir bug/hata varsa diye sormak istemiştim, mesela Türkçe yama sorununu şimdi öğrendim.
valla o sorun değil rockstar'ın ayıbı gta 6 da bile büyük ihtimal dil desteği yoktur ben gta yı zamanında beleşe aldıydım yoksa sevmem pek para da vermezdim.

Hocam Enhanced kurun grafiğe büyük oranda etkisi var herhangi bir bug hata vesaire yok ayrıca Türkçe yamada yapabiliyorsunuz YouTube'a yazarsanız çıkıyor birçok video var bunun hakkında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı