İlk defa iPhone'a geçerken neler yapılmalı?

Yani Android telefonlarda Google hesabını giriyorsun ama bunda iCloud oluşturuyorsun. Bu çok farklı geliyor bana. Teşekkür ederim. 4 konu oldu galiba evet.:D
Bu Google hesabından kastınız tam olarak nedir onu anlayamadım sadece. Benim de Gmail ve Hotmail'im telefon üzerinde kayıtlı fakat sadece gelen mailleri görmeme yarıyorlar ekstra bir olayı yok yani. Nasılsa Steam kullanmak için hesap oluşturmanız gerekiyor mailinizi kullanarak, iPhone kullanmak içinde Apple hesabı oluşturmanız gerekiyor. Zorunlu değil ama gerekli bir şey.

2-3 gün önce iPhone 11 modelini aldım bende hocam eğer vatan gibi yerlerden kapalı kutu alacaksanız telefon kurulurken bir güncelleme geliyor 15.4.1 diye orada 1-2-3 saat kadar bekletebiliyor. Ben heyecandan Apple kimliksiz kurup sonra iclouda girip öyle kullandım ama size önermem güncellemeyi yapıp öyle kurunuz.
Telefonu kurmadan güncellemeyi nasıl yapacağım?

Telefonu kurmadan güncellemeyi nasıl yapacağım?

Telefonu açıp hesap açınca otomatik yapıyor ama kurmadan yapmak istiyor iseniz hiç oturum açmadan direk ana sayfaya gidiceksiniz sonra ayarlardan yapıp sıfırlayacaksınız.
Öncelikle hayırlı olsun hocam. İlk kurulumda IOS'a taşı uygulamasını kullanın. Bütün fotoğraf, video, rehberi filan aktarır. Bu işlem tamamlandıktan sonra hemen eski telefonunuzu sıfırlamayın. Uygulamaları aktarmıyor çünkü ve "eksik bir şey var mı?" diye kontrol edin. Telefonu daima güncel tutun ama güncellemeden önce araştırın sıkıntılı bir sürüm olabilir (ben yaşamadım hiç ama sağda solda duymuşluğum var). Batarya sağlığı açısından şarjını mümkün oldukça %20'nin altına düşürmeyin.

Not: Bende sizin gibi Android'den iPhone 11'e geçtim ilk iOS telefon olarak. Bunları kendi deneyimlerime göre yazdım.

Hocam iPhone 5S'ten sonra o şarj mevzusunun önemi kalmadı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz yeni nesil piller için sorun değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı