İlk defa iPhone'a geçerken neler yapılmalı?

Hocam keşke bir konu açsaymışsınız. Ama almışsınız bile güle güle kullanın. 11 de kesinlikle iyi telefondur üzmez sizi ama tek sıkıntısı gereksiz pahalı.
Çok konu açtım, kafayı yedim.:D S21 alcaktım içime sinmedi, iPhone 11 geldi içimden onu aldım.
Öncelikle hayırlı olsun hocam. İlk kurulumda iOS'a Taşı uygulamasını kullanın. Bütün fotoğraf, video, rehberi filan aktarır. Bu işlem tamamlandıktan sonra hemen eski telefonunuzu sıfırlamayın. Uygulamaları aktarmıyor çünkü ve "eksik bir şey var mı?" diye kontrol edin. Telefonu daima güncel tutun ama güncellemeden önce araştırın sıkıntılı bir sürüm olabilir (Ben yaşamadım hiç ama sağda solda duymuşluğum var). Batarya sağlığı açısından şarjını mümkün oldukça %20'nin altına düşürmeyin.

Not: Bende sizin gibi Android'den iPhone 11'e geçtim ilk iOS telefon olarak. Bunları kendi deneyimlerime göre yazdım.
Kurulumda ansoridden taşırken google hesabını taşı dediğimde nasıl taşıyor tam olarak? İcloud yerine gmail mi oluyor? Ayriyeten iCloud açmama gerek olacak mı?

Çok konu açtım, kafayı yedim.:D S21 alcaktım içime sinmedi, iPhone 11 geldi içimden onu aldım.

Kurulumda ansoridden taşırken google hesabını taşı dediğimde nasıl taşıyor tam olarak? İcloud yerine gmail mi oluyor? Ayriyeten iCloud açmama gerek olacak mı?
"Google hesabını taşı" mevzusunu anlamadım hocam fakat iCloud'a kaydolmanız şart. GMail ile kaydolabilirsiniz.

Hocam keşke bir konu açsaymışsınız. Ama almışsınız bile güle güle kullanın. 11 de kesinlikle iyi telefondur üzmez sizi ama tek sıkıntısı gereksiz pahalı.

Her şey gereksiz pahalı IPhone'a özgü bir şey değil yapacak bir şey yok artık ekonomi rezalet.

4 konu falan açtı galiba. En son konulardan bir tanesi 15. sayfaya ulaşmıştı diye hatırlıyorum.

İkisi karışmaz değil mi? Hiç kafam basmıyor şuna. :)
Apple kimliği oluşturduğunuz zaman iCloud gelecek zaten. Kafanız neye karıştı ona anlam veremedim mailiniz ile bir siteye kayıt oluyormuşsunuz gibi düşünün. Buradaki tek fark mailiniz ile bir siteye kayıt olmuyorsunuz telefonunuz için hesap oluşturuyorsunuz.

4 konu falan açtı galiba. En son konulardan bir tanesi 15. sayfaya ulaşmıştı diye hatırlıyorum.

Apple kimliği oluşturduğunuz zaman iCloud gelecek zaten. Kafanız neye karıştı ona anlam veremedim mailiniz ile bir siteye kayıt oluyormuşsunuz gibi düşünün. Buradaki tek fark mailiniz ile bir siteye kayıt olmuyorsunuz telefonunuz için hesap oluşturuyorsunuz.
Yani Android telefonlarda Google hesabını giriyorsun ama bunda icloud olusturuyorsun. Bu çok farklı geliyor bana. Teşekkür ederim. 4 konu oldu galiba evet.:D

2-3 gün önce iPhone 11 modelini aldım bende hocam eğer vatan gibi yerlerden kapalı kutu alacaksanız telefon kurulurken bir güncelleme geliyor 15.4.1 diye orada 1-2-3 saat kadar bekletebiliyor. Ben heyecandan Apple kimliksiz kurup sonra iclouda girip öyle kullandım ama size önermem güncellemeyi yapıp öyle kurunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı