İlk defa orijinal oyun oynamaya başlama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
5 Şubat 2015
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhabalar.
Arkadaşlar yaklaşık 9 ay kadar önce kendime yeni bir oyun pc si toparladım. Gayette güzel oldu ama madem bu kadar iyi bir sistemim var neden orjinal oyun oynamayayım diye düşündüm. Ve artık steamdan oyun alamaya karar verdim. Fakat daha önce steamdan alışveriş yapmamış biri olarak bir kaç sorum olacaktı.
  1. Birincisi ben orjinal sistem kullanmıyorum. İşletim sistemim illa ki orjinal olmalı mı ?
  2. İkincisi windows 7 kullanmak istiyorum. Steam desteği muhtemelen vardır ama uygun mu ?
  3. Son olarak da en çok merak ettiğim konu diyelim ki steam uygulamasını yükledik, cs go yu aldık kuruldu. Oyunu ilk kez açacağım herhangi bir yere üye olmam gerekir mi ? Ve oyunu kurduktan sonra steamın uygulamasını kaldırsam yani silsem oyuna girebilir miyim? Yoksa steamdan alınan her oyunu yükleyebilmek için steamın o küçük uygulaması şart mı bulunmak zorunda mı ?

Bu sourlarıma çevrelice yanıt verebilirseniz çok sevinirim herkese keyifli forumlar ... :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanıtlarınız için teşekkür ederim neden win 7 uygun değil dediniz bir de madem stea şart bu şu demek galiba ben oyuna girerken arka planda steam uygulaması çalışacak ve internete bağlı olacak öyle mi?
 
SteamOS öneririm.
Ben önermem. Sadece Linux destekli oyunları oynayabilirsiniz. Yine oyun sayısı çok az olmasa da çoğu büyük oyunun Linux desteği yok. Windows 8.1 oyun için en iyisi şimdilik. (10 çıkana kadar.)
 
G2A, Kinguin, EA oyunları için Origin, HumbleBundle. Steam ve HumbleBundle en çok kullandığım siteler. Origin pahalı, Kinguin ve G2A'de de az da olsa sıkıntı çıkabiliyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı