İlk Defa Sigara İçtim Pişmanım

Bir kere iki kere değil 10 kerede içsen bile bişe olmaz.Çok uzun vadede zararları ortaya çıkıyor tütün ürünlerinin.Spor yap bol bol, alkol ve sigaradan uzak dur.Sağlıklı bir hayatın olur.

Devam ederse sıkıntı, sigaradan nefret ediyorum onun yüzünden dedemi kaybettim ve babamda sürekli içiyor ve dünya kadar para harcıyor bu lanet sigara mutluluk hormonunu mu ne devreye sokuyormuş ve bu yüzden bağımlılık yapıyor ne lanet şey şu sigara.

Sigara içilerek sosyal ortamda kabul göremezsin. Böyle düşünme, böyle düşünen arkadaşlarınla da ilişkini gözden geçir. Özenilecek şey değil.

Evet maalesef bir salaklık yaptım. Ama çok pişmanım. Bana ne gibi bir kötü yanı olmuştur? Ne yapmalıyım?
1 yıl düzenli sigara içen biri için akciğerinin tamamen temizlenmesi yaklaşik 20 yılı alır ama sen sadece 1 gün içmissin ve akciğerin 6 ayda bir kendini yeniler sağlık açısından endişe edilcek durumun yok pasif içici olmaktan uzak dur arkadaşlarin içerken dumanin tersine otur vb sağlıklı günler.

Dopamin, nikotin reseptörleri etkileyen şeyler bağımlılık yapar. Sigara da bunları etkiliyor, sakinleştirici etkisi vardır. Ama yan etkileri nedeniyle sigara hiçbir şekilde "Sigara beni sakinleştiriyo" diye kullanılmaz!

Pablo Escobar güldürdün beni peki ya poker varmı.

Sigaranin tek artisi tabi onca zarar içerisinde denebilirse dopamin seviyesini arttırdığı için parkinson hastaliğini önler.

Tabii ki. 16 yaşındayım. Lise 3'üncü sınıfa gidiyorum.

Son düzenleme:
Yaz kızım. Zanlının etkin pişmanlık yasasından faydalanmasına ve bir daha bir dal bile içmemesi karşılığında kanser olmamasına karar verilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…