İlk defa spora başlayan biri kardiyo ile mi başlamalı?

muleka40

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Kaldırım Mühendisi
Dün yani perşembe ilk defa spora başladım. Program sorunca ilk 3 4 gün kardiyo yapmanın daha doğru olduğu sonra programa geçmenin daha iyi olacağı söylendi. Bende programı pazartesi günü isteyip başlamayı düşünüyorum 4 gün yürüyüş bisiklet falan yapacağım. Mantıklı mi sizce? Birazcik kilo verip fitleşmek istiyorum.

Boy:170
Kilo:80

Son düzenleme:
Dün yani perşembe ilk defa spora başladım. Program sorunca ilk 3 4 gün kardiyo yapmanın daha doğru olduğu sonra programa geçmenin daha iyi olacağı söylendi. Bende programı pazartesi günü isteyip başlamayı düşünüyorum 4 gün yürüyüş bisiklet falan yapacağım. Mantıklı mi sizce?

Kaç kilosunuz boyunuz kaç. Ayrıca 65 kilo olmama rağmen bende kardiyo yaptım 1 hafta boyunca başladığımda.

Kardiyo yapın bence kilonuz fazla gibi 75 kilo en fazla olmalı 170 santim için. Ama o 1 haftada olmaz günlük programınızı yapın sonra kardiyo ekleyin gün sonuna güzel bir etki alırsınız.
Bence de fazla kiloluyum zaten kardiyoyu hep yapacağım antrenman sonu sadece başlangıçta sadece kardiyo mantıklı mı diye merak ettim.

Dün yani perşembe ilk defa spora başladım. Program sorunca ilk 3 4 gün kardiyo yapmanın daha doğru olduğu sonra programa geçmenin daha iyi olacağı söylendi. Bende programı pazartesi günü isteyip başlamayı düşünüyorum 4 gün yürüyüş bisiklet falan yapacağım. Mantıklı mi sizce? Birazcik kilo verip fitleşmek istiyorum.

Boy: 170.
Kilo: 80.

Ben ilk başladığımda ortalama 3-5 hafta kardiyo yapmıştım. Koşu bandı, eliptik, bisiklet yapıyordum. O zamanlar 175 70 Kg'dim yağ oranım fazlaydı vücudumu dengelemiş oldum. Daha sonra 2 ay full body çalıştım kardiyosuz. Şimdi de bölgesel çalışıyorum. Yani bana kalırsa 3-5 hafta uzun bir süre evet ama bu 1 haftaya kadar indirilebilr.

Bence sonradan yap hocam.
Dikkate alacağım hocam sağolun.

Ben ilk başladığımda ortalama 3-5 hafta kardiyo yapmıştım. Koşu bandı, eliptik, bisiklet yapıyordum. O zamanlar 175 70 Kg'dim yağ oranım fazlaydı vücudumu dengelemiş oldum. Daha sonra 2 ay full body çalıştım kardiyosuz. Şimdi de bölgesel çalışıyorum. Yani bana kalırsa 3-5 hafta uzun bir süre evet ama bu 1 haftaya kadar indirilebilr.
Sağolun hocam dikkate alacağım.

Bu arkadaşın dediği gibi de yapabilirsiniz.

Hocam peki ortalama kaç dakika yapıyordunuz? Ben bu 2 günde ilk gün 40 dakika tempolu yürüdüm bugün ise 20 dk tempolu yürüyüp 25 dakika eliptik bisiklet yaptım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı