İlk Doz Aşımı Oldum

Aşı olmadım, çünkü gerekmedi ne kadar gezsemde korona olmadım ve nasıl bir etkisi var hiç deneyimlemediğim için "aşının" çok gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Gerekmedi? COVID olsaydınız mı gerekecekti? Aşı zaten hasta olmadan önce yapılır. Sağlığınıza güveniyorsanız ve gençesiniz zaten kolay kolay bir şey olmaz yaptırmasanızda olur ama aşıya karşı yaklaşımınız komik.
Öğrenciler için zorunluluk yok. Şimdilik.

Üniversite için var.
Bende pazar günü ilk dozumu olacağım bakalım.

Gerekmedi? COVID olsaydınız mı gerekecekti? Aşı zaten hasta olmadan önce yapılır. Sağlığınıza güveniyorsanız ve gençesiniz zaten kolay kolay bir şey olmaz yaptırmasanızda olur ama aşıya karşı yaklaşımınız komik.

Üniversite için var.
Bende pazar günü ilk dozumu olacağım bakalım.
O çok önceden karar alındiğı için lise ler için cevapladım.

Güzel bir gelişme hocam. Ülkemizde ve dünya genelinde sosyal medyanın yanlış kullanımı yüzünden insanlar her türlü komplo teorisine inanır hale geldi. Twitter'da bir tanesi bir şey yazıyor tüm sazanlar da atlıyor. Kendilerini ne sanıyorlar bilmiyorum, koskoca DSÖ'yle boy ölçüşebileceklerini sanıyorlar sanırım ama bir bakıyorum akademik başarılarına çoğu lise mezunu. :D

Arkadaşlar aşı olmak bulaşma ihtimalini azaltıyor mu kafamda bu soru kaldı? Eğer bulaşmayı azaltıyorsa neden maskeleri çıkarttırmıyorlar? Azaltmıyor ise neden ısrarla aşı olun diye bağırıyorlar?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı