İlk Doz Aşımı Oldum

O zaman neden bangır bangır aşı olun diye bağırıyorlar. Ne kadar saçma olsa da bu lanet virüsün artık insanlar tarafından çıkarıldığına inanmaya başladım.
NOT: İsteyen istediği kadar gülücük atabilir. :D
Virüsü kapmış biri olarak söylüyorum artık bu saçma twitleri komplo teorisi videolarını izlemeyin virüs 1.5 senedir var sanırım sığınağınızda yaşıyorsunuz çıkın bi etrafa çevrenize bakın kendi gözünüzle görün virüs varmı yokmu diye.

Virüsü kapmış biri olarak söylüyorum artık bu saçma twitleri komplo teorisi videolarını izlemeyin virüs 1.5 senedir var sanırım sığınağınızda yaşıyorsunuz çıkın bi etrafa çevrenize bakın kendi gözünüzle görün virüs varmı yokmu diye.
Peki ben yok dedim mi acaba? Bizzat kendi yakınlarım da oldu zaten.

@LEGEND.35, Ülkece zor zamanlardan geçiyoruz. Aşıyı olmamız gerekiyor, yapacak bir şey yok. Olmayacaksan bile olacakları yanlış yönlendirmemelisin.

Umarım aşı sizi korur ve hasta olmazsınız. 2 doz BioNTech oldum ve yakında 3. dozu da vurulabilirsin dediler. Sebebi nedir bilmiyorum ancak haftalık olarak iş yerimde PCR zorunluluğu olduğundan test yaptırıyorum ve hiç hasta olmadım. Belki de antikor seviyem düşüktür bilemeyeceğim. Hiçbir şekilde ağrı vesaire yan etkisi olmadı. Umuyorum ki ileride de olmaz. Aşı yaptırmak gönüllülük esasına dayalıdır. Yaptırmayana tedbirlerini aldığı sürece herhangi bir ithamda bulunamayacağını düşünüyorum. Aşı olmayana türlü hakaretler vesaire ediyorlar bence gereksiz. Fakat şu komplo teorisyenleri hasta olabilir onlar için bir şey demiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı