İlk iOS deneyimi için iPhone önerisi

12 sıfırı S23 fiyatında var ikinci ele sıcak bakmıyorum.

Arkadaşlar XS Max kullanan yok mu bir yorum yapsa nasıl 2024'teki performansı ekran süresi.

Dostum ya yurt dışı alacaksın ya da iOS almayacaksın karar senin XS Max değil 12 bile alınmaz. Yurt dışı bakarsan 13 Pro alabilirsin.

Dostum ya yurt dışı alacaksın ya da iOS almayacaksın karar senin XS Max değil 12 bile alınmaz. Yurt dışı bakarsan 13 Pro alabilirsin.

Yurt dışında çakma parçalar kullanılıyor yoksa o fiyata veremezler diyorlar doğru mu?
Çift simli ise cihaz 4+4ay kullanıyorsun kapanıyor yılbaşında açılıyor diye biliyorum doğru mu?
Yurt dışı almak mantıklı mı?
13 Pro'nun bataryası 3095 şu anki telefonumun bataryası 2800MAH 2 saat bile ekran süresi vermiyor batarya kapasitesinin önemi yok diyorlar ama insan düşünmeden edemiyor. Kardeşimin telefonu 6000MAH 1.5 2 gün rahat rahat her şey içinde oyun falan rahat dayanıyor. Bataryadan yana sıkıntı çekmek istemem yani.

Son düzenleme:
Yurt dışında çakma parçalar kullanılıyor yoksa o fiyata veremezler diyorlar doğru mu?

Öyle bir durum var toplama cihazlar olabiliyor. Ancak size zaten yurt dışı 15 Pro önereceğim onda neredeyse yok. Ayrıyeten alırken 3U Tools programı ile kontrol edeceksiniz böylece hiçbir sorun olmayacak. Dediğim program bir nevi Exper gibi her şeyi gösteriyor sahtekarlıkları ortaya çıkarıyor.

Çift simli ise cihaz 4+4ay kullanıyorsun kapanıyor yılbaşında açılıyor diye biliyorum doğru mu?

Evet. Yine de açıklayayım ve şöyle kullanım şekli öneriyorum size:
Aldıktan sonra her sene 8 ay kullanım hakkınız oluyor. Bu süre her 1 Ocak tarihinde yenileniyor yani 8 ay hakkınız geri veriliyor. Şu an alırsanız 2025 Ağustos tarihine kadar kullanabilirsiniz. Kapandığı zaman eski bir iPhone 6S-SE1 alarak SIM kartı ona takarak Apple'ın kendi özelliği olan iCloud arama yönlendirme ile gelen aramalarınızı ve internet paketinizi yeni iPhone'unuzda kullanabilirsiniz. Bu dediğim son dört ay için idare etmelik bir yöntem. Bu yüzden yurt dışı olayı halen çok mantıklı.

Kardeşimin telefonu 6000MAH 1.5 2 gün rahat rahat her şey içinde oyun falan rahat dayanıyor. Bataryadan yana sıkıntı çekmek istemem yani.

Merak etme 15 Pro alırsan yurt dışı 1 günü çıkarırsın. Pro modeller de 1 günü çıkarıyor.

Öyle bir durum var toplama cihazlar olabiliyor. Ancak size zaten yurt dışı 15 Pro önereceğim onda neredeyse yok. Ayrıyeten alırken 3U Tools programı ile kontrol edeceksiniz böylece hiçbir sorun olmayacak. Dediğim program bir nevi Exper gibi her şeyi gösteriyor sahtekarlıkları ortaya çıkarıyor.

Evet. Yine de açıklayayım ve şöyle kullanım şekli öneriyorum size:
Aldıktan sonra her sene 8 ay kullanım hakkınız oluyor. Bu süre her 1 Ocak tarihinde yenileniyor yani 8 ay hakkınız geri veriliyor. Şu an alırsanız 2025 Ağustos tarihine kadar kullanabilirsiniz. Kapandığı zaman eski bir iPhone 6S-SE1 alarak SIM kartı ona takarak Apple'ın kendi özelliği olan iCloud arama yönlendirme ile gelen aramalarınızı ve internet paketinizi yeni iPhone'unuzda kullanabilirsiniz. Bu dediğim son dört ay için idare etmelik bir yöntem. Bu yüzden yurt dışı olayı halen çok mantıklı.

Merak etme 15 Pro alırsan yurt dışı 1 günü çıkarırsın. Pro modeller de 1 günü çıkarıyor.

15 serisi pişmanlık diyen o kadar kişi var ki. 13 en baba iPhone 15 en kötü diyorlar kamerasından da memnun değillermiş ben kullanmadığım için bilmiyorum ama önerilerin çoğu 13 yönünde. 15 Pro 30-35k civarı 13 Pro 20-25k on bin TL farka değecek bir özellik artışı var mıdır?

15 serisi pişmanlık diyen o kadar kişi var ki. 13 en baba iPhone 15 en kötü diyorlar kamerasından da memnun değillermiş ben kullanmadığım için bilmiyorum ama önerilerin çoğu 13 yönünde. 15 Pro 30-35k civarı 13 Pro 20-25k on bin TL farka değecek bir özellik artışı var mıdır?
Güncellik işlemci ve ram dışında pek bi fark yok bende 13 pro kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin

Normalde aklımda S23 almak vardı ama IOS'un tadına bakmak istiyorum artık. Bütçeme göre maksimum 12 alabilirim. Ama tasarım olarak aşırı hoşuma giden XS Max'e çok yakınım. 2024 yılında yenilenmiş olarak alsam kaç sene götürür, şarjı gün içinde yeter mi, oyunlarda iyi performans verir mi? İlk için XS Max uygun mu sizce? Tasarımı çok hoşuma gidiyor.
Oğluma 2 ay önce Xsmax aldım. Şuan için idare ediyor ama fazla birşey beklemeyin. Günlük kullanım için idare eder. Pilini değiştirir birkaç sene idare edebilirsiniz. Ama kesinlikle S23 ile karşılaştırmayın. Kendim S23+ kullanıyorum. İki ayrı dünya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı