İlk kez alınacak koltuk altı kılları nasıl alınmalı?

Şimdi duşa gireceğim. Suyla biraz ıslarım sonra 1-2 su damlası tanesi kadar duj jelini sürerim ardından jiletle alırım. Bu arada daha önceden 4-5 kere bıyıklarımı jiletle almıştım hiç kanatmadan alabiliyorum koltuk altıda bıyıklar kadar kolaysa kanatmadan alacağımı düşünüyorum.
Bir sey olmaz. Alt tarafi tiraslarken dikkat et ama kanadi mi omurluk kaniyor.

Şimdi duşa gireceğim. Suyla biraz ıslarım sonra 1-2 su damlası tanesi kadar duj jelini sürerim ardından jiletle alırım. Bu arada daha önceden 4-5 kere bıyıklarımı jiletle almıştım hiç kanatmadan alabiliyorum koltuk altıda bıyıklar kadar kolaysa kanatmadan alacağımı düşünüyorum.
İyice köpürtmeyi unutma reis.

Benim o konuda takıntım var yüzümü çizcem diye senin yoksa yap çoğu kişi de yapıyor en nihayetinde. Ben makine ile alıyorum bu arada.

Elektrikli testere ile kökünden halledebilirsin. Dikkatli ol ama.
bagger-293_1410895.jpg

Ben bunla alıyorum öneririm :D

Duş alırken köpükle yumuşat sonra 3 başlı jiletlerle alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı