İlk kez hoşlandım ve açıldım

Hocam mesajınızı şimdi okudum. Kız sanaldan arkadaş olduğunuz için reddetmiş olabilir mi? Bununla ilgili bir şey söyledi mi?
Evet sanaldan çok sıcak bakmıyormuş.
Bunları kıza söylediniz mi? Ya da konuştunuz mu hiç çok ortak yanımız var diye?
Evet çok fazla kez. Ve kız antalyada oturuyormuş benim annem de antalyalı.

Hocam aranızdaki mesafe çok mu uzak?
Ben İstanbul'dayım o antalyada. Ancak annem antalyalı olduğundan görüşme şansı var ancak aileme söylemeye çekiniyorum.

O zaman o kadar da imkansız değil be hocam. Zamana bırakın biraz ve sohbet edin, kendinizi alıştırın.
Evet aynı şekilde düşünüyorum inşallah nasip olur allah'a hep dua edeceğim ve kızla aramı iyi tutacağım.

Hocam eğer Antalya'ya sıkça gidiyorsanız, arkadaşımla görüşeceğim diyip kızla buluşabilirsiniz.
Bu yaz gidiyoruz. Hatta 2 gün sonra uçağımız var
Ancak alanyaya gidiyoruz kız antalya merkezde oturuyor. Arasında 2 saat yolumuz var. Sanal arkadaşlığa çok sıcak bakmıyor ailem ama hiç sormadım çok çekindim.

Sağ olun hocam bende ilk defa birini görünce kalbinin attığını ve kalbinin olduğunu hissedenlerdenim fakat bilmiyorum bunu hak etmedim çünkü kendi aşkımı ona belli etmeden içimde yaşıyordum fakat o beni küçük düşürmeye ve beni pişman etmeye devam ediyordu. Bu çok koyuyor. Sanırım bir daha kalbimin bu kadar hızlı attığını veya kalbimin olduğunu hissedemem.
Daha da sinirlendim şimdi. O kim oluyor ki sizle dalga geçiyor? Ulaşabileceğim yerde olsaydı kız demem canını yakardım. Ben seni sevmişim ve sen benle dalga geçeceksin öyle mi?
Evet aynı şekilde düşünüyorum inşallah nasip olur allah'a hep dua edeceğim ve kızla aramı iyi tutacağım.
Muhatabı kesmeyin hocam. Yalnız eğer gün olur da olursanız anime kızlarına bakamazsınız haberiniz olsun. Onlari bile kıskanır kadınlar.

Bu yaz gidiyoruz. Hatta 2 gün sonra uçağımız var.
Ancak Alanya'ya gidiyoruz kız Antalya merkezde oturuyor. Arasında 2 saat yolumuz var. Sanal arkadaşlığa çok sıcak bakmıyor ailem ama hiç sormadım çok çekindim.

Deneyin şansınızı hocam, bir daha bulmanız zor öyle bir insanı.

Sağ olun hocam bende ilk defa birini görünce kalbinin attığını ve kalbinin olduğunu hissedenlerdenim fakat bilmiyorum bunu hak etmedim çünkü kendi aşkımı ona belli etmeden içimde yaşıyordum fakat o beni küçük düşürmeye ve beni pişman etmeye devam ediyordu. Bu çok koyuyor. Sanırım bir daha kalbimin bu kadar hızlı attığını veya kalbimin olduğunu hissedemem.
Aynı durumu ben de yaşıyorum...

Deneyin şansınızı hocam, bir daha bulmanız zor öyle bir insanı.
@429065
Screenshot_20230615_220541.jpg

Mesajlardan bir kaçı.
@Rsmefaw

Daha da sinirlendim şimdi. O kim oluyor ki sizle dalga geçiyor? Ulaşabileceğim yerde olsaydı kız demem canını yakardım. Ben seni sevmişim ve sen benimle dalga geçeceksin öyle mi?

Çok sağ olun hocam fakat bazı kızlar böyle işte hatta çoğu kız böyle artık. Bir "bad boy" değilsen veya bir villan yoksa yüzüne pek bakmıyorlar. Bu kişilerin önemli olan dış görünüş değil iç güzellik diyen tipler olması çok komik.

Çok sağ olun hocam fakat bazı kızlar böyle işte hatta çoğu kız böyle artık. Bir "bad boy" değilsen veya bir villan yoksa yüzüne pek bakmıyorlar. Bu kişilerin önemli olan dış görünüş değil iç güzellik diyen tipler olması çok komik.
Paraya bakıyorlar hocam en çok. Sıralamaları şöyle:
1- Para
2- Dış görünüş
3- ''Badboy''luluk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı