İlk kez Linux kullanacak birine Linux dağıtımı önerisi

Elemantary Os biçilmiş kaptan bunun için, Ubuntu'da olur bence, Pardus'u hepten öneririm.

Elementary OS beleş olsa denerdim, ama beleş deği lki. Ubuntu'da galiba daha çok hizmet telemetri varmış, kastırır diye korkuyorum.

Ben Wi-Fi kartı kullanıyorum, driverı yok Linux'ta. Acaba Windows driverı uyumlu olur mu, ax 210 kullanıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle drivere ihtiyaç olmaz. Mint XFCE sizin için en iyisidir bence. En azından ben hiç sıkıntı yaşamıyorum.

Yok hayır beleş bildiğin donate'ye 0 yaz indir aynı bu şekilde

Ondan sonra

İndir de bu kadar.

Sıkıntı çıkarmazsa sorun yok, onun dışında Cinnamon ile Xfce farkı nedir? Ben cinnamon indirdim şimdi yazdıracağımda.

Xfce, Cinnamon'a göre güçsüz sistemler de biraz daha iyi performans veriyor diye biliyorum.

Sıkıntı çıkarmazsa sorun yok, onun dışında Cinnamon ile Xfce farkı nedir? Ben cinnamon indirdim şimdi yazdıracağımda.
XFCE arayüze verilen isim. Daha hafif arayüzü. Olmadı sonradan değiştirirsiniz.

Mint'i kullandım. Bir süre sonra çok donuyor ve kasıyor. Ayrıca minecraft'tan 1 FPS alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…