Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 23 Mart 2022 #21 Linux_Windows dedi: Elemantary Os biçilmiş kaptan bunun için, Ubuntu'da olur bence, Pardus'u hepten öneririm. Genişletmek için tıkla... Debian'ı yani. Pardus tema gibi bir şey.
Linux_Windows dedi: Elemantary Os biçilmiş kaptan bunun için, Ubuntu'da olur bence, Pardus'u hepten öneririm. Genişletmek için tıkla... Debian'ı yani. Pardus tema gibi bir şey.
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 23 Mart 2022 #22 Linux_Windows dedi: Elemantary Os biçilmiş kaptan bunun için, Ubuntu'da olur bence, Pardus'u hepten öneririm. Genişletmek için tıkla... Elementary OS beleş olsa denerdim, ama beleş deği lki. Ubuntu'da galiba daha çok hizmet telemetri varmış, kastırır diye korkuyorum. Ben Wi-Fi kartı kullanıyorum, driverı yok Linux'ta. Acaba Windows driverı uyumlu olur mu, ax 210 kullanıyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2022
Linux_Windows dedi: Elemantary Os biçilmiş kaptan bunun için, Ubuntu'da olur bence, Pardus'u hepten öneririm. Genişletmek için tıkla... Elementary OS beleş olsa denerdim, ama beleş deği lki. Ubuntu'da galiba daha çok hizmet telemetri varmış, kastırır diye korkuyorum. Ben Wi-Fi kartı kullanıyorum, driverı yok Linux'ta. Acaba Windows driverı uyumlu olur mu, ax 210 kullanıyorum?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 23 Mart 2022 #23 NoiceRUSS dedi: Elementary OS beleş olsa denerdim, ama beleş deği lki. Ubuntu'da galiba daha çok hizmet telemetri varmış, kastırır diye korkuyorum. Ben Wi-Fi kartı kullanıyorum, driverı yok Linux'ta. Acaba Windows driverı uyumlu olur mu, ax 210 kullanıyorum? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle drivere ihtiyaç olmaz. Mint XFCE sizin için en iyisidir bence. En azından ben hiç sıkıntı yaşamıyorum.
NoiceRUSS dedi: Elementary OS beleş olsa denerdim, ama beleş deği lki. Ubuntu'da galiba daha çok hizmet telemetri varmış, kastırır diye korkuyorum. Ben Wi-Fi kartı kullanıyorum, driverı yok Linux'ta. Acaba Windows driverı uyumlu olur mu, ax 210 kullanıyorum? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle drivere ihtiyaç olmaz. Mint XFCE sizin için en iyisidir bence. En azından ben hiç sıkıntı yaşamıyorum.
Linux_Windows Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 23 Mart 2022 #24 NoiceRUSS dedi: Elementary OS beleş olsa denerdim, ama beleş deği lki. Ubuntu'da galiba daha çok hizmet telemetri varmış, kastırır diye korkuyorum. Ben Wi-Fi kartı kullanıyorum, driverı yok Linux'ta. Acaba Windows driverı uyumlu olur mu, ax 210 kullanıyorum? Genişletmek için tıkla... Yok hayır beleş bildiğin donate'ye 0 yaz indir aynı bu şekilde Ondan sonra İndir de bu kadar.
NoiceRUSS dedi: Elementary OS beleş olsa denerdim, ama beleş deği lki. Ubuntu'da galiba daha çok hizmet telemetri varmış, kastırır diye korkuyorum. Ben Wi-Fi kartı kullanıyorum, driverı yok Linux'ta. Acaba Windows driverı uyumlu olur mu, ax 210 kullanıyorum? Genişletmek için tıkla... Yok hayır beleş bildiğin donate'ye 0 yaz indir aynı bu şekilde Ondan sonra İndir de bu kadar.
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 23 Mart 2022 #25 Polorchen dedi: Büyük ihtimalle drivere ihtiyaç olmaz. Mint Xfce sizin için en iyisidir bence. En azından ben hiç sıkıntı yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkarmazsa sorun yok, onun dışında Cinnamon ile Xfce farkı nedir? Ben cinnamon indirdim şimdi yazdıracağımda. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2022
Polorchen dedi: Büyük ihtimalle drivere ihtiyaç olmaz. Mint Xfce sizin için en iyisidir bence. En azından ben hiç sıkıntı yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkarmazsa sorun yok, onun dışında Cinnamon ile Xfce farkı nedir? Ben cinnamon indirdim şimdi yazdıracağımda.
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 23 Mart 2022 #26 NoiceRUSS dedi: Sıkıntı çıkarmazsa sorun yok, onun dışında Cinnamon ile Xfce farkı nedir? Ben cinnamon indirdim şimdi yazdıracağımda. Genişletmek için tıkla... Xfce, Cinnamon'a göre güçsüz sistemler de biraz daha iyi performans veriyor diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2022
NoiceRUSS dedi: Sıkıntı çıkarmazsa sorun yok, onun dışında Cinnamon ile Xfce farkı nedir? Ben cinnamon indirdim şimdi yazdıracağımda. Genişletmek için tıkla... Xfce, Cinnamon'a göre güçsüz sistemler de biraz daha iyi performans veriyor diye biliyorum.
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 23 Mart 2022 #27 Linux_Windows dedi: Yok hayır beleş bildiğin donate'ye 0 yaz indir aynı bu şekilde Eki Görüntüle 1340208 Ondan sonra Eki Görüntüle 1340209 İndir de bu kadar. Genişletmek için tıkla... Bu da iniyor teşekkürler bu arada. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2022
Linux_Windows dedi: Yok hayır beleş bildiğin donate'ye 0 yaz indir aynı bu şekilde Eki Görüntüle 1340208 Ondan sonra Eki Görüntüle 1340209 İndir de bu kadar. Genişletmek için tıkla... Bu da iniyor teşekkürler bu arada.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 23 Mart 2022 #28 NoiceRUSS dedi: Sıkıntı çıkarmazsa sorun yok, onun dışında Cinnamon ile Xfce farkı nedir? Ben cinnamon indirdim şimdi yazdıracağımda. Genişletmek için tıkla... XFCE arayüze verilen isim. Daha hafif arayüzü. Olmadı sonradan değiştirirsiniz.
NoiceRUSS dedi: Sıkıntı çıkarmazsa sorun yok, onun dışında Cinnamon ile Xfce farkı nedir? Ben cinnamon indirdim şimdi yazdıracağımda. Genişletmek için tıkla... XFCE arayüze verilen isim. Daha hafif arayüzü. Olmadı sonradan değiştirirsiniz.
Linux_Windows Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 23 Mart 2022 #29 NoiceRUSS dedi: Sıkıntı çıkarmazsa sorun yok, onun dışında Cinnamon ile Xfce farkı nedir? Ben cinnamon indirdim şimdi yazdıracağımda. Genişletmek için tıkla... Mint'i kullandım. Bir süre sonra çok donuyor ve kasıyor. Ayrıca minecraft'tan 1 FPS alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2022
NoiceRUSS dedi: Sıkıntı çıkarmazsa sorun yok, onun dışında Cinnamon ile Xfce farkı nedir? Ben cinnamon indirdim şimdi yazdıracağımda. Genişletmek için tıkla... Mint'i kullandım. Bir süre sonra çok donuyor ve kasıyor. Ayrıca minecraft'tan 1 FPS alıyorum.
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 23 Mart 2022 #30 Linux Mint Xfce mi yoksa Elementary OS mi?