Linux_Windows Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 23 Mart 2022 #31 NoiceRUSS dedi: Bu da iniyor teşekkürler bu arada. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Denemeden önce bence sanal makine'de deneyin görün.
NoiceRUSS dedi: Bu da iniyor teşekkürler bu arada. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Denemeden önce bence sanal makine'de deneyin görün.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 23 Mart 2022 #32 Linux_Windows dedi: Mint'i kullandım. Bir süre sonra çok donuyor ve kasıyor. Ayrıca minecraft'tan 1 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerinizi vs. kurmamışsınızdır.
Linux_Windows dedi: Mint'i kullandım. Bir süre sonra çok donuyor ve kasıyor. Ayrıca minecraft'tan 1 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerinizi vs. kurmamışsınızdır.
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 23 Mart 2022 #33 Elementary OS bir deneyeceğim, görünüşü daha güzel gibi, tabii önce VB'ta bir deneyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2022
Linux_Windows Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 23 Mart 2022 #34 NoiceRUSS dedi: Elementary OS bir deneyeceğim, görünüşü daha güzel gibi, tabii önce VB'ta bir deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... MacOs e benziyor değil mi?
NoiceRUSS dedi: Elementary OS bir deneyeceğim, görünüşü daha güzel gibi, tabii önce VB'ta bir deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... MacOs e benziyor değil mi?
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 23 Mart 2022 #35 NoiceRUSS dedi: Core 2 Duo E7500-RX 570 darboğazlı deli gibi ama işlemci anakart uçtu alamıyorum. Peki güvenlik konusunda sıkıntı çıkartırlar mı galiba Linux'lara virus zor giriyormuş ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Linux Mint Xfce kullanin.
NoiceRUSS dedi: Core 2 Duo E7500-RX 570 darboğazlı deli gibi ama işlemci anakart uçtu alamıyorum. Peki güvenlik konusunda sıkıntı çıkartırlar mı galiba Linux'lara virus zor giriyormuş ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... Linux Mint Xfce kullanin.
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 23 Mart 2022 #36 Linux_Windows dedi: MacOS'e benziyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet macOS benzerliği beni çekti.
Linux_Windows dedi: MacOS'e benziyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet macOS benzerliği beni çekti.
Linux_Windows Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 23 Mart 2022 #37 NoiceRUSS dedi: Evet macOS benzerliği beni çekti. Genişletmek için tıkla... Ben 1 yıl falan kullandım. Memnunnum. LibreOffice (Linux'un Microsoft Office'ini) inderebilirsiniz.
NoiceRUSS dedi: Evet macOS benzerliği beni çekti. Genişletmek için tıkla... Ben 1 yıl falan kullandım. Memnunnum. LibreOffice (Linux'un Microsoft Office'ini) inderebilirsiniz.
Lostless Kilopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 871 Çözümler 23 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Pentium E5800 | Palit Nvidia GeForce 9400 GT | ASUS P5G41T-M LX | Kingston 4GB DDR3 | PNY CS900 120GB - Seagate Barracuda 500GB | Everest 250W C4 PSU | Philips 190V | Arch Linux - Windows 7 Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #38 NoiceRUSS dedi: Evet macOS benzerliği beni çekti. Genişletmek için tıkla... MacOS görünümünü başka dağıtımlarda da verebilirsiniz. Linux Mint Cinnamon tavsiyemdir.
NoiceRUSS dedi: Evet macOS benzerliği beni çekti. Genişletmek için tıkla... MacOS görünümünü başka dağıtımlarda da verebilirsiniz. Linux Mint Cinnamon tavsiyemdir.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 23 Mart 2022 #39 Lostless dedi: macOS görünümünü başka dağıtımlarda da verebilirsiniz. Linux Mint Cinnamon tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Adamin patates bir islemcisi varken cinnamon önermeniz garip, kasma yapabilir. Linux Mint Xfce iyi bir tercih olacaktir.
Lostless dedi: macOS görünümünü başka dağıtımlarda da verebilirsiniz. Linux Mint Cinnamon tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Adamin patates bir islemcisi varken cinnamon önermeniz garip, kasma yapabilir. Linux Mint Xfce iyi bir tercih olacaktir.
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 23 Mart 2022 #40 357971 dedi: Adamin patates bir islemcisi varken cinnamon önermeniz garip, kasma yapabilir. Linux Mint Xfce iyi bir tercih olacaktir. Genişletmek için tıkla... Elementary OS kasarmı yani?
357971 dedi: Adamin patates bir islemcisi varken cinnamon önermeniz garip, kasma yapabilir. Linux Mint Xfce iyi bir tercih olacaktir. Genişletmek için tıkla... Elementary OS kasarmı yani?