burton
Kilopat
Seiko'nun resmi distribütörü Saat&Saat, ABT Saat de kendi garanti güvencesiyle satışını yapıyor. Tissot, Hamilton gibi Swatch Group markalarının resmi distribütörü Konyalı Saat, ABT Saat de yine satışını yapıyor. Buralardan alabilirsiniz, yurt dışındaki çoğu marka ve model bizde yok. Hep belli başlı ikon olmuş saatler var, onlar da bu örneğimdeki gibi uçuk fiyat farkıyla satılıyor bizde.Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim öncelikle. Fiyat farkı gerçekten çok fazla fakat internetten sipariş edip Amerika'dan kargo gelmesini beklemek ben gitmeyeceğim için pek riske atmak istemem. Fakat örneğin tissot/seiko/citizen tarzında en azından benim bildiğim başlıca markaların böyle kendine has satış mağazaları var mı? Saat butiklerinde istediğim saati orijinal olup olmaması gibi güven sorunu oluşturur mu? Ve istediğim saat modelini orada bulmakta zorlanır mıyım? Bir de saat butiği olduğunu belli eden ve ana şehir merkezinde kolay bulunablecek yerlerde midir konumları?
Yurt dışındaki butiklerde orijinal olmama gibi bir durumla karşılaşmanız imkansıza yakın, ülkemizin aksine Avrupa'da sahte ürünü çıkıp şehrin göbeğinde satarsanız resmen hayatını kaydırırlar adamın. ABD'de saat butiklerinde ya da mücevher satan butiklerde yine bulunabilir fiziksel olarka, oralarda da sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.