İlk konsol için PS5 Slim mi PS5 Pro mu alınmalı?

aslanberg

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar! 1060 sistemli bir bilgisayarım var fakat PC hazır sistem fiyatları tavan yaptı. İlk kez konsol alacağım ama bütçem sınırlı ve PS5 Pro çok pahalı. PS5 Slim düşünüyorum ama kararsızım. “FIFA, Call of Duty gibi hızlı oyunlar” ya da “god of war gibi hikaye oyunları” oynayacağım. 1080p 180Hz monitörüm var, PS5 Slim ile bu monitörde akıcı bir deneyim (60FPS veya 120FPS) yakalar mıyım? Televizyonum var, PS5 Slim 4K 30 FPS hikaye oyunlarında az mı gelir, bilmediğim için soruyorum.

PS5 Slim alsam, 1080p monitörümle işimi görür mü, kaç yıl gider? PS5 Pro için yaza doğru indirim olur mu, yoksa bu fiyatlar düşmez mi? CD oyun mu almalıyım, yoksa dijital daha mı mantıklı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, yeni olduğum için her öneriye açığım. Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelikle kendinin Xbox Series X kullandığımı belirtmeliyim fakat PS5 Slim ile performans açısından bir fark yok Pro ile var onun dışında monitörde kullanacaksanız bence Slim yeterli olacaktır zaten 1080p fakat cihazın hakkını vermek için televizyonda kullanabilirsiniz çoğu oyunda performans kalite modları bulunuyor kalite 30 performans 60 FPS fakat görüntüde neredeyse hiçbir değişiklik sezemedim şahsen onun dışında oyunları dijital en mantıklısı şu anda CD oyunlarıınn fiyatları ortada PSN aboneliği kullanabilirsiniz fakat yakın zamanda 4000 civarına zamlandı diye biliyorum bende zaten bu yüzden Xbox terchi etmiştim Game Pass bile almadım Microsoft storu çok ucuz yani karar sizin bir kere alayım diyosanız Pro tercih edebilirsiniz fakat Slim de bu jenerasyonda bana kalırsa yeterli.

Merhaba öncelikle kendinin Xbox Series X kullandığımı belirtmeliyim fakat PS5 Slim ile performans açısından bir fark yok Pro ile var onun dışında monitörde kullanacaksanız bence Slim yeterli olacaktır zaten 1080p fakat cihazın hakkını vermek için televizyonda kullanabilirsiniz çoğu oyunda performans kalite modları bulunuyor kalite 30 performans 60 FPS fakat görüntüde neredeyse hiçbir değişiklik sezemedim şahsen onun dışında oyunları dijital en mantıklısı şu anda CD oyunlarıınn fiyatları ortada PSN aboneliği kullanabilirsiniz fakat yakın zamanda 4000 civarına zamlandı diye biliyorum bende zaten bu yüzden Xbox terchi etmiştim Game Pass bile almadım Microsoft storu çok ucuz yani karar sizin bir kere alayım diyosanız Pro tercih edebilirsiniz fakat Slim de bu jenerasyonda bana kalırsa yeterli.

Bana hitap eden oyunların çoğu PS'de yer alıyor. Bayramdan sonra PS5 Slim almaya karar verdim. Eğer alırsam yani aldıktan sonra PS Plus aboneliği alacağım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı