İlk defa konsol alacak biri için PS5 mi Xbox X mi?

Yani anladığım kadarıyla konsolu aldıktan sonra konsol parası kadar oyunlara da veriyoruz. Her oyuna 1000 civarı verecek bir maddi imkanım yok, sadece belli başlı birkaç oyun istiyorum. Xbox X uzun vadede daha ekonomik mi oluyor? Gerekirse özel oyunlardan vazgeçebilirim.

Zaman geçtikte oyunlara verdiğiniz para konsolun fiyatını bile geçer. Xbox hakkında düşüncem yok ancak bana gamepad+PC daha mantıklı geliyor bu benim şahsi düşüncem. Fakat sizin sorunun zaten yüksek grafiklerde oynamak istemek o yüzden Xbox'a yaklaşmak mantıklı olabilir.

Zaman geçtikte oyunlara verdiğiniz para konsolun fiyatını bile geçer. Xbox hakkında düşüncem yok ancak bana gamepad+PC daha mantıklı geliyor bu benim şahsi düşüncem. Fakat sizin sorunun zaten yüksek grafiklerde oynamak istemek o yüzden Xbox'a yaklaşmak mantıklı olabilir.
Teşekkür ederim.

@AMr.TalhaA merhaba tekrar, Ps Plus kullaniyor musunuz? Ne gibi oyunlar içeriyor? Ps Plus ile exclusive oyunların hepsi oynanabiliyor mu veya ozel indirimler oluyor mu? Hala buyuk paralar harcamak lazimsa xbox x alacagim.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

@AMr.TalhaA merhaba tekrar, PS Plus kullaniyor musunuz? Ne gibi oyunlar içeriyor? PS Plus ile exclusive oyunların hepsi oynanabiliyor mu veya ozel indirimler oluyor mu? Hala buyuk paralar harcamak lazimsa Xbox X alacagim.

Dediğim gibi ben PS5'i oyun fiyatlarından dolayı sattım. PS Plus'ta çok exclusive oyun yok. Genellike eski halleri olur PS Plus exclusive de. Yeni halleri en az 2000 TL oluyor. Özel indirimler çok az olur ancak indirim olmasına rağmen çoğu oyun 1500'ün altına inmiyor. Çok nadir oyun kaldı bunun altına inen değerli oyunlar arasında.

Dediğim gibi ben PS5'i oyun fiyatlarından dolayı sattım. PS Plus'ta çok exclusive oyun yok. Genellike eski halleri olur PS Plus exclusive de. Yeni halleri en az 2000 TL oluyor. Özel indirimler çok az olur ancak indirim olmasına rağmen çoğu oyun 1500'ün altına inmiyor. Çok nadir oyun kaldı bunun altına inen değerli oyunlar arasında.
Sagolun.

Ben olsam Series S alır keyfime bakarım. 1080p de enfes görüntüsü var cihazın, oyunları da mis gibi çalıştırıyor. Sırf ilk diye tepeden girmeye gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı