İlk motor olarak RS200 alınır mı?

Alınır alınmasına da oturuş pozisyonu tam bir eziyet. Neden super sport tipli bir motosikletle başlamak istiyorsunuz?
O motor şekil olarak supersport olsa da oturuşu normal bir naked veya commuter gibi cbr125 gibi dik oturuşa sahip. Görende r1 cbr1000rr falan zannedecek. Ayrıca gayet de mis gibi başlangıç motorudur.

Teşekkür ederim Hero xpulse 200'ü de değerlendireceğim. Dominar 250 de hosuma gitti ama 20bin TL'lik bir fark var ve 250'lik fazla gelebilir belki diye düşündüm.
250 fazla gelmez kardeşim 250cc zaten başlangıç seviyesidir. ayrıca dominar hakkında sorun varsa dominar 400 kullanıcısyım yardımcı olurum.

O motor şekil olarak supersport olsa da oturuşu normal bir naked veya commuter gibi CBR125 gibi dik oturuşa sahip. Görende R1 CBR1000RR falan zannedecek. Ayrıca gayet de mis gibi başlangıç motorudur.

250 fazla gelmez kardeşim 250CC zaten başlangıç seviyesidir. Ayrıca dominar hakkında sorun varsa dominar 400 kullanıcısyım yardımcı olurum.

Sehir dışına köye vs. motorla gitmeyi düşündüğüm için dominar 250 daha mantıklı gibi geldi uzun yol için fakat 20bin TL'lik bir fark var ona karar veremedim RS200 le dominar 250 arasındayım.

Merhaba kendime motor almayi düşünüyorum RS200 çok hosuma gitti. Daha önceden arkadaslardan akrabalardan vs. 100'lük motor kullandim biraz tecrübem var. RS200 alsam zorlanır miyim acaba?

Alınır sağa sola yatırsan bile parçası rahat bulunur. Ayrıca hint kalitesi en azından ve başlangıç için uygun, fazla hız yapan bir makine değil zaten.

Alınır sağa sola yatırsan bile parçası rahat bulunur. Ayrıca hint kalitesi en azından ve başlangıç için uygun, fazla hız yapan bir makine değil zaten.
Millet rs200 de bile zorlanırmıyım diye soruyor abicim biraz kendinize güvenin lütfen 200cc motor yani bu uzay mekiği falan değil😅 lütfen biraz özgüven duyun kendinize yaparım başarırın diyin hayatın her anlamında

Millet RS200 de bile zorlanır mıyım diye soruyor abicim biraz kendinize güvenin lütfen 200CC motor yani bu uzay mekiği falan değil😅 lütfen biraz öz güven duyun kendinize yaparım başarırın deyin hayatın her anlamında.

Hayatın her anlamında öz güven olması iyi bir şey fakat motorun üstünde bunun geçerli olmadığını düşünüyorum. İnsan kaldırabileceği taşın altına girmeli fazla özgüvende zararlı. Beyin ölümü 25 km/h da gerçekleşiyor hatırlatmak isterim. Fazla öz güven değil fazla tecrübe daha önemli en azından motor konusunda.

Hayatın her anlamında öz güven olması iyi bir şey fakat motorun üstünde bunun geçerli olmadığını düşünüyorum. İnsan kaldırabileceği taşın altına girmeli fazla özgüvende zararlı. Beyin ölümü 25 km/h da gerçekleşiyor hatırlatmak isterim. Fazla öz güven değil fazla tecrübe daha önemli en azından motor konusunda.
Beyin ölümü konusunun 25 km hızda gerçekleştiğini biliyorum dostum. Kasksız motora binmem zaten. Ayrıca 50cc bir motorda 25 km hız yapabilir. Ayrıca bu adam rs200 sürecekse a2 ehliyet gerekecek a2 ehliyet almak içinde sürücü kursuna gidince zaten 250cc bir motorla eğitim görecek. %90 rs200 den daha güçlü bir motor sürecek. Burada kimse gidip adama 700 cc 1000cc motor al sür demiyor ki o motorlarla başlayan insanlarda var. Herneyse konumuz şimdi o değil. Ben burada kaldırılmayacak bir taş görmüyorum. Herşey gayet ortada

Beyin ölümü konusunun 25 km hızda gerçekleştiğini biliyorum dostum. Kasksız motora binmem zaten. Ayrıca 50cc bir motorda 25 km hız yapabilir. Ayrıca bu adam rs200 sürecekse a2 ehliyet gerekecek a2 ehliyet almak içinde sürücü kursuna gidince zaten 250cc bir motorla eğitim görecek. %90 rs200 den daha güçlü bir motor sürecek. Burada kimse gidip adama 700 cc 1000cc motor al sür demiyor ki o motorlarla başlayan insanlarda var. Herneyse konumuz şimdi o değil. Ben burada kaldırılmayacak bir taş görmüyorum. Herşey gayet ortada
Ayrıca 25km beyin ölümü mevzusunu açmışken kasksız motora binecekse hiç binmesin daha iyi.

Ayrıca 25km beyin ölümü mevzusunu açmışken kasksız motora binecekse hiç binmesin daha iyi
Hocam motoru aldigim zaman kask mont vs. tüm ekipmanlari da alacağım. Aldığımda ekipman önerisi için de konu açarım :D .

Sehir dışına köye vs. motorla gitmeyi düşündüğüm için dominar 250 daha mantıklı gibi geldi uzun yol için fakat 20bin TL'lik bir fark var ona karar veremedim RS200 le dominar 250 arasındayım.
Şu dediğime göre Dominar 250 daha mi rahat olur yol için? Ama parayı tamamlayamazsan yine RS200 alirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı