İlk önce bulk mı yapılmalı?

xu1

Hectopat
Merhaba ben 17 yaşındayım. Kilom yaklaşık olarak 88 kg ve boyum 1.74 civarlarında. Yağ oranım aşırı yüksek büyük ihtimalle %30 ve üzerindedir.
Ama bütün yağlarım göbeğimde toplanmış gibi, diğer bölgeler çok kötü durumda değil.
Kış ayında olduğumuz için kilo vermek zor gelebilir. O yüzden kış ayının avantajını kullanıp bulk mı yapsam?
Dış görüşüm önemli değil benim için.
Sağlığım açısından bir zarar olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
O yağ oranıyla olmaz hocam. İlk önce ideal yağ oranına ulaşman lazım ve kas kütlesini arttırman lazım. İlk önceliğin bunlar olsun bulk şu an olmaz

Hemen başlamak istiyorsun tamam da bu şekilde aşırı fazla yağ yakamazsın yağ oranın gene fazla kalır yağ yakmak çok uzun bir süreç değil 1 ayını ayır yağ yakmaya sıkı bir diyet kardiyoyla sonra tertemiz bir şekilde bu videodaki gibi başlayıp çok yağlanmadan büyümeye devam edersin.
Bu videodaki gibi bir süreç ile ilerlemek mantıklımı sizce ?

Hemen başlamak istiyorsun tamam da bu şekilde aşırı fazla yağ yakamazsın yağ oranın gene fazla kalır yağ yakmak çok uzun bir süreç değil 1 ayını ayır yağ yakmaya sıkı bir diyet kardiyoyla sonra tertemiz bir şekilde bu videodaki gibi başlayıp çok yağlanmadan büyümeye devam edersin.
Mantıklı , 1-2 ay yağ yakmaya odaklanacağım . Ondan sonra kütle kazanmaya odaklanırım . Teşekkür ederim dostum.

Hocam arkadaşla aynı durumdayım, kardiyo olarak neler önerirdiniz? Evde yapabileceğim şeyler var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı