toomanynights
Kilopat
- Makaleler
- 5
İkisine de biraz daha katlanıp dükkan almak desem? O kadar bekleyebilir ve biriktirebilir misiniz?
Evini al, keyfine bak. İngiltere'ye yerleşeceğim önümüzdeki yazın başında, daha şimdiden yurt dışında Molesey'de ev alacak parayı toparlamakla uğraşıyorum. Ulaşım ihtiyacını çok cüzi fiyatlarla sağlarsın ama barınma ihtiyacı çok daha önemli ve daha uğraştırıcı kiracıysan.Peki para eve yetmezse araba mı alırsınız birikime devam mı edersiniz?
Standart bir araba alınacak parayla alacağın ev ile kimseye hava atamıyorsun. Tıpkı ABD'de de olan bir görgüsüzlüğümüz var bu konuda. ABD'ye git, konteynır 30 m2 evin yanında McLaren/Ferrari görürsen şaşırmazsın. 250 bin $ ile hava atabileceği evi alamıyor ama o parayla herkesin bakacağı araba alıyor onların mantığına göre.Ülkemizdeki insanların çoğu kirada oturup araba alıyorlar bunun sebebi paralarının asla ev almaya yetmeyecek olması öyleyse?
Kalan yarının parası da uzun vadede arabaya gidecekEv alınca tüm para bitecek, araba alınca toplam paranın yarısı kalacak.
Etiket meraklılığı.Forumda bazı düşünceler değişmiş sanırımçoğu kişinin araba yazacağını bekliyordum. Ülkemizdeki insanların çoğu kirada oturup araba alıyorlar bunun sebebi paralarının asla ev almaya yetmeyecek olması öyleyse ?
Forumda bazı düşünceler değişmiş sanırımçoğu kişinin araba yazacağını bekliyordum. Ülkemizdeki insanların çoğu kirada oturup araba alıyorlar bunun sebebi paralarının asla ev almaya yetmeyecek olması öyleyse?
Babasının evinde kalıp babasının evi geçindirmesiyle yaşayan biri araba alır dostum. Kişi kendinden bilir işiÜlkemizdeki insanların çoğu kirada oturup araba alıyorlar bunun sebebi paralarının asla ev almaya yetmeyecek olması öyleyse ?
Kirada olup araba almak mı yoksa ev alıp arabasız kalmak mı daha mantıklı?
Ev alınca tüm para bitecek, araba alınca toplam paranın yarısı kalacak.
Araba büyük nimet ya özgürce istediğin yere gidebiliyorsun.Hocam bence kesinlikle ev almalısınız. Araba alıp ne yapacaksınız? Ev kesinlikle şart. Kira'da iken çok çok fazla sıkıntı çıkabilir. Kendi evin olunca rahat edebilirsiniz.
Sonra dükkan, araba...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.