İlk oynadığınız oyun ne?

Yıl 2000 felandı. Böyle bir çocuk okuldan kaçıp köpeğiyle oyun oynarken uzaylılar çocuğu kaçırıyordu ve uzayda dağlık bir yerde engelleri aşarak gidiyorduk. İsmini çok aradım fakat bulamadım ilk oynadığım oyun buydu. Level dergisinin içindeki CD'den çıkmıştı sanki.
 
Çok küçükken biryerlerden çakma Nintendo ve 1 adet kaset gelmişti. Çatıda ninja ile atlaya atlaya gidiyorduk. Çok çok yarım saat oynamamışımdır. Sonrasında El atarisi adını bilmiyorum defalarca alıp çokca oynamışımdır. Komşu yeni tip çakma nintendo ve kaset almıştı, yarış mario vs. Uydu alıcısı oyunları bi süre, bomperman volfeid filn, pc de kart oyunları ve paintboll muydu neydi. İlk profesyonel oyunum nfs underground 1, sonraları half life, ford racing 3, cs ve halflife crossfair, hitman filn baya oynamışım ha
 
Çoğu kişi GTA Vice City, San Andreas, NFS Underground 2, FIFA ya da Pes gibi klasik oyunları oynamış ama benim oynadığım ilk oyun Harry Potter and the prisoner of Azkaban oyunuydu, henüz 6 yaşındaydım, giriş sahnesindeki kurt ve trendeki ruh emici sahnesi hâlâ aklımda.
 

Geri
Yukarı