İlk oyunum - Tab Fire (Deneme sürümü)

Silah, Unreal Engine'nin FPS şablonu için verdiği bir test silahı.
Oyunun ilk sürümü çıktıktan sonra Android versiyonu gelsin mi? 😊
Hazır şablon kullanmanızı tavsiye etmem kullanacak sanız geliştirin. Mesela bende FPS oyunu yapıyorum 1 yıl olacak neredeyse, orada Unity'nin FPS karakteri vardı ama onun eğilme ve ilerlerken zıplayınca hızın havada sabit kalma olayı yoktu onları ekledim. Size de tavsiyem kendi kodlarınız yazmanız ayrıca kodlama bilgisi kazanırsınız.
Bu arada Android'i çok daha yeni başlamışsınız, yeni şeyler öğrendikçe eski sistemi değiştireceksiniz.

Hazır şablon kullanmanızı tavsiye etmem kullanacak sanız geliştirin. Mesela bende FPS oyunu yapıyorum 1 yıl olacak neredeyse, orada Unity'nin FPS karakteri vardı ama onun eğilme ve ilerlerken zıplayınca hızın havada sabit kalma olayı yoktu onları ekledim. Size de tavsiyem kendi kodlarınız yazmanız ayrıca kodlama bilgisi kazanırsınız.
Bu arada Android'i çok daha yeni başlamışsınız, yeni şeyler öğrendikçe eski sistemi değiştireceksiniz.
Dediğim gibi hocam daha 4 gün oldu, 3 gindür dokuları modellere koymakla uğraşıyorum. Bugün başladım sayılabilir. 😀
Tüm güncellemeleri tek tek buraya yazacağım;
-Sağlık sistemi, kullanıcı ölümü ve hasar alma eklendi, can barı oluşturuldu.
Evet arkadaşlar, büyük güncelleme öncesi ufacık bir güncelleme :);
CTRL tuşu ile uzun zıplayacaksınız, yeni FPS değerlerini, hata v.s olursa, bildirin lütfen.

Son düzenleme:
Dediğim gibi hocam daha 4 gün oldu, 3 gindür dokuları modellere koymakla uğraşıyorum. Bugün başladım sayılabilir. 😀
Tüm güncellemeleri tek tek buraya yazacağım;
-Sağlık sistemi, kullanıcı ölümü ve hasar alma eklendi, can barı oluşturuldu.
Evet arkadaşlar, büyük güncelleme öncesi ufacık bir güncelleme :);
CTRL tuşu ile uzun zıplayacaksınız, yeni FPS değerlerini, hata v.s olursa, bildirin lütfen.
3-4 FPS düşüş var ve garip bir şekilde sıcaklık 10 derece azaldı. Ölemiyorum bu arada. Bir yere ışınlıyor onun yerine. Bu arada o hasar alma olayı nasıl oluyor?

1-2 FPS fark var ve garip bir şekilde sıcakltık 10 derece azaldı. Ölemiyorum bu arada. Bir yere ışınlıyor onun yerine. Bu arada o hasar alma olayı nasıl oluyor?
Hasar alma olayı var ancak, şuan tek olduğunuz için hasar almanız imkansız. :) Online mod ile birlikte görebileceksiniz. Yere düştüğünüz an tekrar canlanıyorsunuz, bekleme süresi getirilecek. Aslında ölüyorsunuz ama anında diriliyorsunuz. :) Halledeceğim büyük güncellemeye. Bu ara güncellemeydi. :)

@vzzn FPS değerinizi ve sistemi alabilir miyim? Bu arada konu taşındı yeni konu;
Yeni güncelleme burada mevcut.

@vzzn FPS değerinizi ve sistemi alabilir miyim? Bu arada konu taşındı yeni konu;
Yeni güncelleme burada mevcut.
FPS değerlerimi zaten aldınız ama neyse...
Pentium G4560 işlemci(yeni aldım)
6 GB RAM
R7 265 2 GB 256 Bit GDDR5 ekran kartı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı