İlk PlayStation 4 deneyimim

Ella Freya

Megapat
Sosyal Tayfı
Katılım
10 Haziran 2016
Mesajlar
8.853
Makaleler
14
Çözümler
17
Yer
Ötüken
Arkadaşlar ben bir bilgisayarcı olarak daha önce 1 defa PS 3 kullandım. Birkaç sene öncede PS kafede 4 oynamıştım ama oyunlarım GTA ve PES gibi sıradan oyunlar oldu. Bugün Amerikadan gelen (2500TL = VR!, PS4 Fat, Uncharted 4, FIFA 18, NBA 14, VR oyun, COD Ghost, COD Advanced Warfare, Thief (Nedeni ise çocuğun sudan az pahalıya alıp, hevesini atıp TR'deki kuzenine satması.))

Uncharted 4, PS 4 özel oyun yani hiçbir şekilde benim makinede oynayamazdım. Grafikleri muazzam ama 30 FPS. Dev televizyonda çok güzel gözüküyor. Yanlız bu tür büyük TV genelde salonda olduğundan rahatlık 0! yani aman sevişme sahnesi çıkacak, böbrek deşme sahnesi çıkacak diye ara sahneleri bile izleyemedim. Alacaksanız PS kendi odanızda monitörünüzde oynayın şiddetle tavsiye ederim, zaten taşınabilir salonda PES falan atabilirsiniz.

Menüsü bana göre çok kötü ki üretim amacı tak çalıştır oyna ile üretilmiş. Ama Windows kullanan bir insan olarak tarayıcıda bile gezerken zorlanabilirsiniz. Laptop yanına şart.

Herhangi bir mod imkanı yok. Yani RAM arttırayım işlemci değiştireyim gibi şeyler olmadığından sadece ona özel grafikler ile geliştirilmiş bi şekilde oynuyorsunuz. Halbuki geçtim OEM işlemci değiştirmeyi, Desk PC dediğimiz masanın içindeki bilgisayarlardan sınırsız sıvı soğuma, mod gibi imkanlar bulunuyor.

Son söz olarak: Ya kardeşim ben aim falan aramam, aim koymakdan zevk almam, auto aim ile vurur geçerim, ona özel oyunlar oynarım, tak çalıştır mantığı ile gezdiririm diyorsanız ve bilgisayar bilginiz az ise, paranız 3000TL altında ise kesinlikle önerilir!

Ama ben CS oynarım, ETS 2'de konvoy yaparım, GTA Online 60 FPS isterim, Forza Horizon 3-4'de İbrahim Tatlıses açıp gazlarım derseniz. Bilgisayar almakdan başka çareniz yok.

Bilgisayar= Aim koyabiliyorum zevk alıyorum, çeşitlilik, özgürlük.
PS= Param az, Aim önemli değil, Özel oyun istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu aralar fazlasıyla PS4 alma hevesim var. Sistemim şu zamana göre ortalama bir sistem. Sırf PS Exclusive oyunlarını oynamak için alacağım cihazı. Hatta sadece Last Of Us serisi için alacağım desem yeri olabilir. Bu konu sayesinde bir tık daha gaza geldiğimi söyleyebilirim. Deneyimlerinizi aktardığınız için teşekkürler :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı