İlk saat olarak ne alınabilir?

Saat almak istiyorum, normalde bu tarz şeylerden çok anlamam. Öğrenciyim ve çok bir bilgim yok. Bunun gibi bir model arıyorum ama bütçem sınırlı. Ne önerirsiniz ve nereden almalıyım? Bütçem en fazla 3K, daha ucuzu daha iyi tabii ki.
Casio'nun beğendiğin bir modelini al geç.

Hocam fiyat bandında Casio iyi beğendiğiniz modellerine bakabilirsiniz ancak ben çok bilmiyorum daha iyi bilen hocalarım daha iyi öneriler yapabilirler.
Casio olarak bu modeller ilgimi çekti ama herhangi bir sıkıntı çıkar mı bilemiyorum veya hangisi iyidir

1751030827269.png
1751030839009.png

deri kordondan daha çok metal mi çelik mi hangisiyse artık onları düşnüyorum

2. el ilgilenirsen otomatiklerde bu fiyatlara bazen 7s26 mekanizmalı Seiko 5'ler bulunuyor. Kullanışlı olsun dersen bu bütçede quartz almak daha mantıklı tabi.
nerden bulabiliri mveya neye dikkat etmem gerekli ve quartz ın hangi modelini önerirsiniz

Hocam eğer öğrenci isen akıllı saat kullanımını da tercih edebilirsin. Günlük hayatta bazen telefon yerini dahi alabiliyorlar oturup Instagram da Reels izlediğimi biliyorum. Akıllı bir şeyler istersen ki eğer Samsung saatleri gayet güzel oluyorlar.

Amacım öyle çok kullanışlı olması değil herhangi bir kombin yaptığımda hep bir saat eksikliği oluyor ve almışken hep kullanacağım şık ve uzun ömürlü bir saat almak istiyorum

Son düzenleme:
Deri kordonun bir ayarı yok kalitelisi çok kalitelidir dandiği çok dandiktir.Çelik kordon tercih etmenizi tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı