İlk sistemim

Core 2 Duo 2 GB RAM 80 GB HDD Windows XP bir sistemim vardı o zamanlar internet bağlantım olmadığından süpermario pinball (pinball mı ne işte) internetsiz ne varsa oynuyordum.

İşlemcim: Pentium 3 1GHz.
RAM: 512MB DDR400 sanırsam.
Ekran kartı: Ya 32 ya 64 MB.
HDD 80GB IDE.
Kasa: Çok klasik beyaz bir kasaydı yeşil bir açma kapama ve reset tuşu vardı.
Harici disket sürücüsü artı CD sürücü(sonradan DVD takmıştım)
Monitör: Philips 107e.

Babam 99 yılında toplamıştı. 2005 yılına kadar vs. kullandık sonra P4 4GHz işlemciye geçmiştik. P3 olan 2010 başlarına kadar bizde kaldı sonradan PC masası ile takas etmiştik.

Hiç hatırlamıyorum ama içinde ekran kartı yok diye hatırlıyorum muhtemelen eski bir işlemci vardı. Sadece 1GB RAM'i olduğunu hatırlıyorum daha sonradan 2 GB yapmıştım hayatımda yaptığım ilk sistem yükseltmesi budur. Bir de eski bir hard disk vardı muhtemelen 500 GB civarı bir şeydi. Windows 7 vardı.

Hiç hatırlamıyorum ama içinde ekran kartı yok diye hatırlıyorum muhtemelen eski bir işlemci vardı. Sadece 1GB RAM'i olduğunu hatırlıyorum daha sonradan 2 GB yapmıştım hayatımda yaptığım ilk sistem yükseltmesi budur. Bir de eski bir hard disk vardı muhtemelen 500 GB civarı bir şeydi. Windows 7 vardı.
Benimkisi elime 2016 gibi gelmişti 2018 gibi rahmetli oldu ama sistem rahat 2007-2008 yıllarına aitti yani benle yaşıt.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı