İlk SSD mi almalıyım, yoksa RAM mi?

Öncelikle genelde oynadığınız oyunlar nelerdir ? Ona göre RAM veya SSD tavsiye edeceğim.
Değişiyor. Şu sıralar Metro 2033 Redux, The Dark Occult var yüklü. Metro 2033 bitince Last Night’e geçeceğim. Türkçe yaması tamamlanınca Far Cry 5 oynagacağım. Anlayacağınız oynadığım oyunlar 8GB aşabiliyor da aşmayabiliyor da. 🙂
Evet mantıklı, hangisinde daha iyi bir fırsat görürseniz ona yapışabilirsiniz. @Jira nın da dediği gibi SSD fiyatları şu sıralar sürekli düşüyor birkaç gün önce 860 EVO 305 TL'ye satılıyordu Amazon.tr'de.
305TL olduğu zaman alacaktım. Fakat kredi kartım olmadığı için alamadım. Banka kartımı hor gördü Amazon 🙂

Değişiyor. Şu sıralar Metro 2033 Redux, The Dark Occult var yüklü. Metro 2033 bitince Last Night’e geçeceğim. Türkçe yaması tamamlanınca Far Cry 5 oynagacağım. Anlayacağınız oynadığım oyunlar 8GB aşabiliyor da aşmayabiliyor da. 🙂

305TL olduğu zaman alacaktım. Fakat kredi kartım olmadığı için alamadım. Banka kartımı hor gördü Amazon 🙂
Eğer RAM kullanımı yetmiyor ise ilk tercih RAM olmalı. Fakat oyunlar için RAM yetiyor ise SSD alınmalı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı