İlk TYT denemesinin 40 net olması kötü mü?

HollandAston

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, 10. sınıfa gidiyorum. Ara tatilde annemin zoruyla dershanedeki TYT denemesine girdim. 9. sınıf konularını unuttuğum ve en son denemeye LGS zamanlarında girdiğim için istemeden girdim. Normalde yapamadığım sorulara uğraşırken, yapamadığım soruları sallamasyon şekilde çözdüm ve 39,75 net yaptım, bu biraz moralimi bozdu. Denemede görmediğimiz konular da vardı ve ayrıca tecrübem olmadığı için denemeyi yetiştiremedim.

Merhaba, 10. sınıfa gidiyorum. Ara tatilde annemin zoruyla dershanedeki TYT denemesine girdim. 9. sınıf konularını unuttuğum ve en son denemeye LGS zamanlarında girdiğim için istemeden girdim. Normalde yapamadığım sorulara uğraşırken, yapamadığım soruları sallamasyon şekilde çözdüm ve 39,75 net yaptım, bu biraz moralimi bozdu. Denemede görmediğimiz konular da vardı ve ayrıca tecrübem olmadığı için denemeyi yetiştiremedim.

Gayet normal. 12. sınıfta bu netler ile başlayıp hayallerindeki okulu kazanan insanlar var. Moral bozmayın sosyal hayatınızı aksatmadan dersinizi çalışın ekmeğini yiyeceksiniz.

Şimdi önemli olan neyde kaç net yaptığın hocam.

Türkçe iyi yaptıysan gayet iyi. Keza onu geçtim 10. sınıfta 40 hiç üzmeyecek kadar iyi. Çalışacak bir adamsan silir süpürürsün. Tabii bu garibe memleket sınav sistemini değişmezse.

Gayet normal. 12. sınıfta bu netler ile başlayıp hayallerindeki okulu kazanan insanlar var. Moral bozmayın sosyal hayatınızı aksatmadan dersinizi çalışın ekmeğini yiyeceksiniz.
Şu an için 9. sınıf konularını tekrar edip okulunda dersini dinlersen yapman gereken bir şey kalmaz. 11. sınıfta da yavaştan sınava hazırlığa başlarsın. Merak etme gerisi gelecektir.

Şimdi önemli olan neyde kaç net yaptığın hocam.

Türkçe iyi yaptıysan gayet iyi. Keza onu geçtim 10. sınıfta 40 hiç üzmeyecek kadar iyi. Çalışacak bir adamsan silir süpürürsün. Tabii bu garibe memleket sınav sistemini değişmezse.

Çalışan biriyim fakat bu yeni müfredatdan dolayı ümidimi kesip biraz saldım şahsen geçen seneden beri.

Baya iyi.

Evet. Eğitimden anlamayan ailelerin çocuklarına böyle baskı yapmaları hiçbir işe yaramayacak. 10. sınıf birisi için 40 net çok iyi. Öğretmenler kötü derse sadece gaza getirmek için der. 10. sınıf birinden bekleyeceğim max TYT neti 50 falandır, arkadaş 40 yapmış bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı