V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 3 Aralık 2020 #11 michealdoge dedi: -Intel Core i5-8250U -4 GB RAM 2133MHz -Nvidia Geforce MX110 2 GB -1 TB HDD (ASUS X540UB-GO355T) Genişletmek için tıkla... Kubuntu kurabilirsiniz. Ubuntu'ya göre daha iyi.
michealdoge dedi: -Intel Core i5-8250U -4 GB RAM 2133MHz -Nvidia Geforce MX110 2 GB -1 TB HDD (ASUS X540UB-GO355T) Genişletmek için tıkla... Kubuntu kurabilirsiniz. Ubuntu'ya göre daha iyi.
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #12 michealdoge dedi: -Intel Core i5-8250U -4 GB RAM 2133MHz -Nvidia Geforce MX110 2 GB -1 TB HDD (ASUS X540UB-GO355T) Genişletmek için tıkla... Sisteminiz gayet güzel ancak harddisk yüzünden takılmalar olabilir. Bu arada Gnome mu kurdunuz?
michealdoge dedi: -Intel Core i5-8250U -4 GB RAM 2133MHz -Nvidia Geforce MX110 2 GB -1 TB HDD (ASUS X540UB-GO355T) Genişletmek için tıkla... Sisteminiz gayet güzel ancak harddisk yüzünden takılmalar olabilir. Bu arada Gnome mu kurdunuz?
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 3 Aralık 2020 #13 Esdeath.xyz dedi: Ubuntu'da yeniyseniz zorlanırsınız terminal kullanmayı öğrenin. Genişletmek için tıkla... Eh canım sen de. Ubuntu'yu kullanamayıp hangi dağıtımı kullansın?
Esdeath.xyz dedi: Ubuntu'da yeniyseniz zorlanırsınız terminal kullanmayı öğrenin. Genişletmek için tıkla... Eh canım sen de. Ubuntu'yu kullanamayıp hangi dağıtımı kullansın?
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #14 Rashmore dedi: Eh canım sen de. Ubuntu'yu kullanamayıp hangi dağıtımı kullansın? Genişletmek için tıkla... Aynen terminal kullanmayı yazılım dili gibi gösterip insanları Linux'tan soğutuyorlar.
Rashmore dedi: Eh canım sen de. Ubuntu'yu kullanamayıp hangi dağıtımı kullansın? Genişletmek için tıkla... Aynen terminal kullanmayı yazılım dili gibi gösterip insanları Linux'tan soğutuyorlar.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #15 Rashmore dedi: Eh canım sen de. Ubuntu'yu kullanamayıp hangi dağıtımı kullansın? Genişletmek için tıkla... Ben Ubuntu kullanma mı dedim terminali kullanmaya alışsın dedim Allah aşkına.
Rashmore dedi: Eh canım sen de. Ubuntu'yu kullanamayıp hangi dağıtımı kullansın? Genişletmek için tıkla... Ben Ubuntu kullanma mı dedim terminali kullanmaya alışsın dedim Allah aşkına.
michealdoge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #16 GNU or NOT dedi: Sisteminiz gayet güzel ancak harddisk yüzünden takılmalar olabilir. Bu arada Gnome mu kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Yani galiba. Evet GNOME kurmuşum. Hatta güncelleme de gelmiş
GNU or NOT dedi: Sisteminiz gayet güzel ancak harddisk yüzünden takılmalar olabilir. Bu arada Gnome mu kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Yani galiba. Evet GNOME kurmuşum. Hatta güncelleme de gelmiş
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #17 GNU or NOT dedi: Aynen terminal kullanmayı yazılım dili gibi gösterip insanları Linux'tan soğutuyorlar. Genişletmek için tıkla... Terminal zor değil internette bir sürü kaynak var ama alışılması gereken bir şey.
GNU or NOT dedi: Aynen terminal kullanmayı yazılım dili gibi gösterip insanları Linux'tan soğutuyorlar. Genişletmek için tıkla... Terminal zor değil internette bir sürü kaynak var ama alışılması gereken bir şey.
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #18 michealdoge dedi: Evet. Yani galiba. Genişletmek için tıkla... Sisteminizde mor ve turuncu renkler varsa Gnome'dur.
michealdoge dedi: Evet. Yani galiba. Genişletmek için tıkla... Sisteminizde mor ve turuncu renkler varsa Gnome'dur.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 3 Aralık 2020 #19 Esdeath.xyz dedi: Ben Ubuntu kullanma mı dedim terminali kullanmaya alışsın dedim Allah aşkına. Genişletmek için tıkla... Ubuntu en çok kullanılan dağıtımlardan biri, mesajında Ubuntu zorlayabilir demişsin kimi zorlayacak neyde zorlayacak anlamadım ki?
Esdeath.xyz dedi: Ben Ubuntu kullanma mı dedim terminali kullanmaya alışsın dedim Allah aşkına. Genişletmek için tıkla... Ubuntu en çok kullanılan dağıtımlardan biri, mesajında Ubuntu zorlayabilir demişsin kimi zorlayacak neyde zorlayacak anlamadım ki?
michealdoge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #20 GNU or NOT dedi: Sisteminizde mor ve turuncu renkler varsa Gnome'dur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ama buldum. Siz hangi dağıtımı önerirsiniz ya da Ubuntu'da kalayım mı?
GNU or NOT dedi: Sisteminizde mor ve turuncu renkler varsa Gnome'dur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ama buldum. Siz hangi dağıtımı önerirsiniz ya da Ubuntu'da kalayım mı?