İlk videom nasıl?

valeyellow46

Centipat
Daha fazla  
Blender üzerinden hazırladığım bu klip nasıl olmuş? Herhangi bir hata var mı?
Video: Override ralli clip düzeltilmiş versiyon.mp4

Not: Videoya bu sabah baktığımda bir yerini yanlış yaptığımı fark ettim. Düzenleyim dedim ama videoyu bilgisayardan silmişim o yüzden Google hesabımdan indirip o kısmı düzeltip tekrar renderladım. Görüntü kalitesinde kayıp yoktur İnşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
1694105471991.png

Not: Videoya bu sabah baktığımda bir yerini yanlış yaptığımı fark ettim. Düzenleyim dedim ama videoyu bilgisayardan silmişim o yüzden Google hesabımdan indirip o kısmı düzeltip tekrar renderladım. Görüntü kalitesinde kayıp yoktur İnşallah.
Arkaya müzik atmışsın başka yaptığın bir icraat yok.

Not: Videoya bu sabah baktığımda bir yerini yanlış yaptığımı fark ettim. Düzenleyim dedim ama videoyu bilgisayardan silmişim o yüzden Google hesabımdan indirip o kısmı düzeltip tekrar renderladım. Görüntü kalitesinde kayıp yoktur inşallah.

Başta hit düşmeden tekrar ediyor ya görüntü. Hani orada siyah oluyor tekrar ederken. Siyah olması yerine başka bir şey yapılabilir. Devamında yorumlayacak bir şey yok gayet iyi.

Tek söyleyeceğim şey başta ekranı direk siyah yapmayıp opacityi kısmanız, 2 frame atıp bir frameden bir frame'e opacityi ayarlayın. Shake ve parlama efekti kullanabilirsiniz. Şarkının patlama yerlerine impact shake koyabilirsiniz hafif.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı