İlk videom nasıl?

1.çözünürlük düzeltilmeli 2.filigranlar kaldırılmalı ayrıca override yerine çok fazla phonk ta uyar ama override slowed olması çok iyi olur.
1080 p idi video neden 720 p olmuş anlamadım. Bir de filigran dediğiniz logo mu?
Başta hit düşmeden tekrar ediyor ya görüntü. Hani orada siyah oluyor tekrar ederken. Siyah olması yerine başka bir şey yapılabilir. Devamında yorumlayacak bir şey yok gayet iyi.
Orasi kesilmeden yapacaktım fakat öyle yapınce kötü gözüktü gözüme belki de bilgisayar takılarak oynattı. Öyle olunca da kestim oraları

Tek söyleyeceğim şey başta ekranı direk siyah yapmayıp opacityi kısmanız, 2 frame atıp bir frameden bir frame'e opacityi ayarlayın. Shake ve parlama efekti kullanabilirsiniz. Şarkının patlama yerlerine impact shake koyabilirsiniz hafif.
Teşekkür ederim hocam onları da yapmaya çalışırım.

Ama dediğim gibi orijinal video elimde yok Drive'a atmıştım onu indirip düzelttim. Başka bir videoda kullanırım önerilerinizi.

Son düzenleme:
1080p idi video neden 720p olmuş anlamadım. Bir de filigran dediğiniz logo mu?

Orasi kesilmeden yapacaktım fakat öyle yapınce kötü gözüktü gözüme belki de bilgisayar takılarak oynattı. Öyle olunca da kestim oraları.

Teşekkür ederim hocam onları da yapmaya çalışırım.

Ama dediğim gibi orijinal video elimde yok Drive'a atmıştım onu indirip düzelttim. Başka bir videoda kullanırım önerilerinizi.

Dostum filigran derken videoda ara sıra kenarlarda logolar çıkıyor onlardan bahsettim ayrıca müzik konusunu bir düşün derim umarım başarılı olursun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı