SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.894 Çözümler 62 22 Aralık 2021 #11 @YasarPKS Keşke ama düşürmezler düşerse beIN Sports para kaybeder ve taraftar kitlesini de. @396597 Ali Koç maddi anlamda kulübe zenginlik katıyor giderse borçlar kalır.
@YasarPKS Keşke ama düşürmezler düşerse beIN Sports para kaybeder ve taraftar kitlesini de. @396597 Ali Koç maddi anlamda kulübe zenginlik katıyor giderse borçlar kalır.
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 22 Aralık 2021 #12 Laces dedi: Doğum günümde bile sevinmedim yaktın bizi fener. Genişletmek için tıkla... Doğum gününüz kutlu olsun.
Laces dedi: Doğum günümde bile sevinmedim yaktın bizi fener. Genişletmek için tıkla... Doğum gününüz kutlu olsun.
Laces Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 495 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #13 396597 dedi: Doğum gününüz kutlu olsun. Genişletmek için tıkla... Eyw
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 22 Aralık 2021 #14 Bu mu la derin Fener? En baba kadrosuyla 9 kişiyi yenemedik. Ne hale gelmişiz?
M mehmetresatturkmen Decapat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #15 470401 dedi: Bu arada penaltı ve kırmızı kart pozisyonuna hakemin yanlış karar verdiğini düşünen olursa onla futbol tartışmam. Ayrıca bu maçı bence kazanırız 9 kişi kalmışlar kazanamazlarsa zaten futbol oynamasınlar . Takımdaki ruhsuzlar futbol oynamasın. Genişletmek için tıkla... Bak şu an aldınız 9 kişi adamları yenemediniz
470401 dedi: Bu arada penaltı ve kırmızı kart pozisyonuna hakemin yanlış karar verdiğini düşünen olursa onla futbol tartışmam. Ayrıca bu maçı bence kazanırız 9 kişi kalmışlar kazanamazlarsa zaten futbol oynamasınlar . Takımdaki ruhsuzlar futbol oynamasın. Genişletmek için tıkla... Bak şu an aldınız 9 kişi adamları yenemediniz
Laces Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 495 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #16 Akif dedi: Bu mu la derin fener? En baba kadrosuyla 9 kişiyi yenemedik. Ne hale gelmişiz? Genişletmek için tıkla... Tek çare yönetimin değişmesidir ve teknik ekibin. mehmetresatturkmen dedi: Bak şu an aldınız 9 kişi adamları yenemediniz. Genişletmek için tıkla... Biz burada neyi tartışıyoruz sen dalga geçiyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2021
Akif dedi: Bu mu la derin fener? En baba kadrosuyla 9 kişiyi yenemedik. Ne hale gelmişiz? Genişletmek için tıkla... Tek çare yönetimin değişmesidir ve teknik ekibin. mehmetresatturkmen dedi: Bak şu an aldınız 9 kişi adamları yenemediniz. Genişletmek için tıkla... Biz burada neyi tartışıyoruz sen dalga geçiyorsun.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2021 #17 Trabzon şampiyon diyebiliriz artık.
Laces Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 495 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #18 Lemmy Kilmister dedi: Trabzon şampiyon diyebiliriz artık. Genişletmek için tıkla... Şampiyon Olmazsa zaten ligden çekip gitsin
Lemmy Kilmister dedi: Trabzon şampiyon diyebiliriz artık. Genişletmek için tıkla... Şampiyon Olmazsa zaten ligden çekip gitsin
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2021 #19 Laces dedi: Şampiyon olmazsa zaten ligden çekip gitsin. Genişletmek için tıkla... Bencede kabullenmeyenler vardı onun için dedim.
Laces dedi: Şampiyon olmazsa zaten ligden çekip gitsin. Genişletmek için tıkla... Bencede kabullenmeyenler vardı onun için dedim.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.894 Çözümler 62 22 Aralık 2021 #20 Lemmy Kilmister dedi: Bence de kabullenmeyenler vardı onun için dedim. Genişletmek için tıkla... Kabullenmeyenler belli zaten. Şimdi lig sonuncusu ile oynayıp yenerler ve tekrar havaya girerler.
Lemmy Kilmister dedi: Bence de kabullenmeyenler vardı onun için dedim. Genişletmek için tıkla... Kabullenmeyenler belli zaten. Şimdi lig sonuncusu ile oynayıp yenerler ve tekrar havaya girerler.