Galatasaray ne diyicen 6-0 mı?
Bunu diyorum senin için bir sıkıntı yoksa. UEFA kupası diye cevap vereceğini bile bile söylüyorum bunu.
Galatasaray ne diyicen 6-0 mı?
Dün 9 kişi kalmış bir rakibe karşı ne kadar aptalca oynanabilir sorusunun cevabı gibi bir maç oynandı. 60 dakika 9 kişi oynayan takıma karşı sürekli çizgiye bile inmeden açılan ortalar gördük. Geçici olarak teknik direktör olarak sahaya çıkan insan bu kadar mı vasıfsız, bu kadar mı futbolun gerçeklerinden uzak, bu kadar mı kör olur. Şaka gibiydi gerçekten 60 dakika cepheden orta açtılar, neredeyse 0 gol pozisyonu.
Bence Fenerbahçe'nin iptal edilen golü Gold'ü. Yine de bu Fenerbahçe'nin kötü yönetildiği gerçeğini değiştirmeyecekti.
Galatasaray'ın Avrupa maçlarıni cikarsana bi bak bakalim Avrupa'da hangisi iyiBunu diyorum senin için bir sıkıntı yoksa. UEFA kupası diye cevap vereceğini bile bile söylüyorum bunu.
Eki Görüntüle 1249012
Eki Görüntüle 1249013
Eki Görüntüle 1249015
Galatasaray'ın Avrupa maçlarıni cikarsana bir bak bakalim Avrupa'da hangisi iyi.
OkBen burada hangi takım başarılı diye bir şey yapmadım ki. Ben Fenerbahçe'nin tek başarısı 6-0 dediğin için bunu paylaştım. Yoksa ben Galatasaray Avrupa'da hiçbir başarısı yok Fenerbahçe Avrupa'da daha iyi falan demiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.