İlk Yazdığım C# Kodum Nasıl Olmuş?

Başlangıca göre yazdığım kod iyi sayılır mı?

• Berbat ötesi. Yanlışların çok fazla.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    52

Yok zaten en sonda söyledim gibi fikirlerinize açığım. Umarım ilerleyebildiğim kadar ilerlerim. Ayrıca hoş buldum.
Hocam öğrenmek için nereyi kullandınız, kaynağınız nedir?
Udemy kursları. Elimde iki üç tane kurs var. Zamanında bir gün işe yarar deyip ücretsizken aldığım kurslardan.

VS'de hata vermemişti onu değiştireyim. Unsigned türünü bilmiyorum biraz daha ilerlemem lazım sanırım. 100 değerini aşmaması için bir şey yazacağım o aklımda. Byte tasarrufu dediğiniz şey RAM'de kapladığı alan mı?

Hata vermez, uyarı verir, ikisi farklı şeyler. Unsigned değişkenler 0'dan başlar, eksi sayılar yoktur, normal değişkenlerden tek farkı bu. İçine -500'de gönderseniz size pozitif sayı döndürür. Evet RAM'de kapladığı alandan tasarruf edersiniz.

Tamamdır çok teşekkür ederim.

Yen başlayana göre gayet iyi.

IDE ya da metin düzenleyicisi olarak ne kullanıyorsun? Merak ettim.
Visual Studio 2019 ama 2013 veya 2015' e geçeceğim. Arada donuyor.
@231561 ve @Iker006 neden o seçeneği işaretleyip yanlışlarımı söylerseniz mutlu olurum. Bu konuyu açmamın temel amacı yanlışlarımı görmek. Yanlış anlamayın.

Son düzenleme:
iyi olmuşta ben çalıştıramadım konsolu her çelıştırdığımda PC error verdi nedense

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…