İlkokul Hocamı Nereden Bulabilirim?

Kaan Barış

Centipat
Yer
İstanbul Ataşehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selamlar. Zamanında ilkokul öğretmenliğimi yapmış çok sevdiğim bir hocamı arayıp geç de olsa teşekkür etmek, biraz konuşmak istiyorum. Kendisinin sadece adını biliyorum. TEB Ataşehir Ortaokulunda görev yapıyordu ve adı Yaşar İnceyol idi. Kendisi ile zamanında Facebook üzerinden konuşuyorduk ancak oradan da irtibatı kaybettim. Yardımcı olursanız sevinirim :D

Arkadaşlar selamlar. Zamanında ilkokul öğretmenliğimi yapmış çok sevdiğim bir hocamı arayıp geç de olsa teşekkür etmek, biraz konuşmak istiyorum. Kendisinin sadece adını biliyorum. TEB Ataşehir Ortaokulunda görev yapıyordu ve adı Yaşar İnceyol idi. Kendisi ile zamanında Facebook üzerinden konuşuyorduk ancak oradan da irtibatı kaybettim. Yardımcı olursanız sevinirim :D
Üzgünüm dostum, FBI'da çalışmıyorum. :(

Google amcaya, hocanızın fotoğrafı varsa görsel aramadan bulup inceleyebilirsiniz, ya da eski arkadaşlarla iletişime geçip şansınızı deneyebilirsiniz.

1606305745800.png

Düşünce gücümle bulmaya çalışacağım.

Yandex Resimlerde görselini aratın ya da sosyal medyaya bakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı