İllegal Discord sunucuları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Devlet isteseydi aşırı kolay ulaşabilirdi bu çocuklara, internet aleminde yetkisi bulunmayan gruplar bu insanları bulurken devlet o kişileri daha kolay şekilde daha az zamanda bulabilir.
Devletimizin yapmayı en çok sevdiği "eylemler"den biri yasaklamak, ne de olsa ucuz.

Bu işleri yapan "insan"lar benim fikrimce kendilerini gaza getirip kendisini anlamsızca "kanıtlama" duygusuyla doldurdukları için bu işleri yapmak zorunda olduğunu düşünüyorlar. Farkettiyseniz bu insanların hepsi grup ve besbelli normal bir insanın çevresinden farklılar.

Fark ettiniz mi bilmiyorum ama hadlerini aşmaya başladılar, 15 yaşında karşısına çıkıp lan desen ayaklarına kapanacak çocuk sanaldan seni bilgilerin işe tehdit etmeye falan çalışıyor, insanların kredi kartı bilgilerini çalıp kendilerine eşya falan alıyor, bunlara dava açılmıyor mu? Devlet neden bunlara bir şey yapmıyor? Derslerine odaklanıp dışarıda gezmesi gereken çocuk. 7/24 Discord'da takılıp sohbete gelenlerin Allah'ına sövmeyi olgunluk ve farklılık zannediyor.

Aile de çok etkili ben 16 yaşındayım 1.sınıftan beri elimde bir şeyler oldu (tablet vs.) benim anne babam düzgün insanlardı ben bilmezdim CC falan CharmQuell'in videosundan sonra öğredim.

Sorun çocukta değil ki. Ailesi nasıl yetiştirdi. Öyle bakmak lazım.

Alakası yok. Ailenin yaptığı tek şey kendisine alınmayan şeylerden çocukları mahrum kalmasın yaşadıklarını yaşamasın diye o nesilin en çok istediği şeyi (mesela kendi neslinde bisiklet olabilir) yani bilgisayarı küçük yaşta alıyor. Sonra çocuk orada kötü sanal arkadaşlar ediniyor. Bir de ortaokulda kötü arkadaşları olursa zaten küfürbaz ve yalancı birinin teki oluyor. Sonra gittiği lise de kötü olunca bu bahsettiğmiz çocuklar oluşuyor.

Arkadaşlar eğer suçlu değilseniz bu tarz insanlar size hiç bir şey yapamaz. Hacker falan değil bunlar. Eğer çok fazla uğraşırsanız maksimum evinize polis yollarlar ama emin olun hiç korkulacak bir şey değil çünkü polisler yanlış ihbar olduğunun farkında oluyor.

Sorun çocukta değil ki. Ailesi nasıl yetiştirdi. Öyle bakmak lazım.

Hocam beni de ailem iyi yetiştirmedi, bakire olmayanları kötü insan zannediyordum ama kendimi değiştirdim, ailesinin umurunda değil, uğraşmamak için önüne telefon PC atıyor ve bırakıyor çocuğun kendini yetiştirmesi lazım.

Arkadaşlar eğer suçlu değilseniz bu tarz insanlar size hiçbir şey yapamaz. Hacker falan değil bunlar. Eğer çok fazla uğraşırsanız maksimum evinize polis yollarlar ama emin olun hiç korkulacak bir şey değil çünkü polisler yanlış ihbar olduğunun farkında oluyor.

Konu zaten bir şey yapıp yapamamaları değil ki, ailemin bilgilerini buldular diyelim annemin numarasını dağıttılar neden ben bununla uğraşayım? Neden evime polis gelip gereksiz meşgul olsun? Konu rahatsız edici olması.

Ortamınızda böyle insanlar yoksa hiçbir şey olmaz. Sanal erkeklerinin erkekliği sen onları engelleyene kadardır. Sonra işler gerçekliğe dönüşüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı