Bunlardan biri yazınca cevap bile vermeyin engelleyin geçin. Boşa kafa yormaya gerek yok onca şeyin arasında.
Hocam ben buna ters bir şey söylemedim. Sadece korkmayın diyorum. Zamanınızı yerler en fazla. Bazı insanlar bu tiplerden korktuğu için neler yapıyor inanamazsınız.Hocam beni de ailem iyi yetiştirmedi, bakire olmayanları kötü insan zannediyordum ama kendimi değiştirdim, ailesinin umurunda değil, uğraşmamak için önüne telefon PC atıyor ve bırakıyor çocuğun kendini yetiştirmesi lazım.
Konu zaten bir şey yapıp yapamamaları değil ki, ailemin bilgilerini buldular diyelim annemin numarasını dağıttılar neden ben bununla uğraşayım? Neden evime polis gelip gereksiz meşgul olsun? Konu rahatsız edici olması.
Katılmıyorum hocam, bence internet etkisi bu. Eskiden ergenlerin yaptığı hiçbir şeyden haberimiz olmuyordu haberlere bile çıkmazdı çok nadirdi, şimdi Türkiyenin en ücra köyünde bir olay olsa önümüze düşüyor biz de "yav bu yeni nesil nereye gidiyor" demeye başlıyoruz. Aynı eskilerin "nerde o eski ramazanlar" deyip onların eskilerinin de eski ramazanları özlemesi gibi bir şey.17-18 altındakiler bomba gibi geliyor. Saygı, duyarlılık, toplum bilinci, insanlık, hakkaniyet ve daha fazlası yok birçoğunda. Ebeveynler de çok yabancılar günümüze. Çocuğu kontrol etmede, dizginlemede zorlanıyorlar.
Ülkemiz de sürekli eskiye yakınma oluyor, herşeyin değiştiği gibi yakınımız da değişime uğrayan şeyleri kabullenmek istemiyoruz ve eskisine özlem duyuyoruz ülke de bu çok yaygın birşey, kültürlerimizi diğer ülkeler kadar koruyamıyor olabiliriz.Katılmıyorum hocam, bence internet etkisi bu. Eskiden ergenlerin yaptığı hiçbir şeyden haberimiz olmuyordu haberlere bile çıkmazdı çok nadirdi, şimdi Türkiyenin en ücra köyünde bir olay olsa önümüze düşüyor biz de "yav bu yeni nesil nereye gidiyor" demeye başlıyoruz. Aynı eskilerin "nerde o eski ramazanlar" deyip onların eskilerinin de eski ramazanları özlemesi gibi bir şey.
Bence Discord, devletimize veri paylaşmaz ise, davalarda yardımcı olmaz ise kapatılmalı.
Discord tüm dünya'ya engellenmediği sürece açık ve özel bir platform. Devletin gelen bilgileri koruyabileceği kesin değil.Bence Discord, devletimize veri paylaşmaz ise, davalarda yardımcı olmaz ise kapatılmalı.
Sonra neden DNS değiştiremiyorum, neden pastebin gibi sitelere erişemiyorum, neden Twitter'da istediğim gibi yazı yazamıyorum. Aynen kardeşim bir sorun mu var? Yasakla gitsin ne uğraşacağız çözmekle? Acıyorum size.Maalesef ve Discord bu konuda hiçbir güvenlik önlemi vs almıyor en kısa zamanda devletin gerekirse Discord'un yasaklanmasına kadar katı kurallar alması gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.