İllegal Discord sunucuları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Discord tüm dünya'ya engellenmediği sürece açık ve özel bir platform. Devletin gelen bilgileri koruyabileceği kesin değil.
Ülkemizde ki insanlar belki de buraya özel hayatını paylaştı hatta yasal açıdan bir sıkıntısı olmasa da ölümüne bile sebep olabilecek bilgileri şuan bir köşe de.
Tek bir sızıntı yeter, burada insanların her türlü bilgisi paylaşılıyor.

"Discord ucubeler yüzünden kapatılmalı!", "Discord'ta ki bütün bilgiler devlet ile paylaşılmalı!" derseniz birçok insanın ortamını da hayatını da reddetmiş olursunuz.
Ne alaka hocam. Abartmadınız mı? Discord ucube yuvasına dönüştü, ya Discord bilgileri paylaşacak ya da Türkiye'de kapatılacak. Sana göre bazılarının hayata tutunması Discord sayesinde galiba.

Fark ettiniz mi bilmiyorum ama hadlerini aşmaya başladılar, 15 yaşında karşısına çıkıp lan desen ayaklarına kapanacak çocuk sanaldan seni bilgilerin işe tehdit etmeye falan çalışıyor, insanların kredi kartı bilgilerini çalıp kendilerine eşya falan alıyor, bunlara dava açılmıyor mu? Devlet neden bunlara bir şey yapmıyor? Derslerine odaklanıp dışarıda gezmesi gereken çocuk. 7/24 Discord'da takılıp sohbete gelenlerin Allah'ına sövmeyi olgunluk ve farklılık zannediyor.

Kendini bilmez birileri siteyi kullanıp suç işledi diye kapatılması son derece yanlış olur. Aynı durum WhatsApp'ta olsa onu da mı kapatacaksın, Twitter'da olsa onu da mı kapatacaksın? Birkaç kişinin suçunun cezasını tüm Türkiye çekmemeli.

Fark ettiniz mi bilmiyorum ama hadlerini aşmaya başladılar, 15 yaşında karşısına çıkıp lan desen ayaklarına kapanacak çocuk sanaldan seni bilgilerin işe tehdit etmeye falan çalışıyor, insanların kredi kartı bilgilerini çalıp kendilerine eşya falan alıyor, bunlara dava açılmıyor mu? Devlet neden bunlara bir şey yapmıyor? Derslerine odaklanıp dışarıda gezmesi gereken çocuk. 7/24 Discord'da takılıp sohbete gelenlerin Allah'ına sövmeyi olgunluk ve farklılık zannediyor.

8 senelık sanalcıyım bunun gıbı çocuklar fazla turemeye başladı 3 senedir tek şeye elimi sürmüyorum denk geldıgımı CİMER'e verıp geçiyorum veya ugrasıyorum hiçbir şey de yapamıyorlar.

8 senelık sanalcıyım bunun gıbı çocuklar fazla turemeye başladı 3 senedir tek şeye elimi sürmüyorum denk geldıgımı CİMER'e verıp geçiyorum veya ugrasıyorum hiçbir şey de yapamıyorlar.

10 sene falan önce başka birileri Facebook'ta grup kurup Müslüman'lara ve İslam'a hakaretler ediyordu. Sonra bunlar ne hikmetse hiçbir şey olmamış gibi sözlük açıp devam ettiler. İsim vermiyorum ama bilen bilir bir sözlüğün temelinde bu var. Hepsi buradan gelmediyse bile çoğunluğu buradan katıldı. Yani böyleleri hep var.

Ne alaka hocam. Abartmadınız mı? Discord ucube yuvasına dönüştü, ya Discord bilgileri paylaşacak ya da Türkiye'de kapatılacak. Sana göre bazılarının hayata tutunması Discord sayesinde galiba.
Özel dediğim kısmı burada işte, herkes Discord'u rahat konuşabileceği bir yer bilirken Discord kullanıcı bilgilerini paylaşırsa bu sefer herkes Discordu terk eder, bilgilerin paylaşıldığını bildiği için suç işleyenler kendini tanınmaz hâle getirir ve yeniden bulunmaz olurlar.
Discord o süreçten sonra kullanılmaz, malum tipler belki de farklı platforma geçerler aynısını oraya yaparlar. Devlet bir süreden sonra bu platformlardan bilgi istemez direkt olarak erişim engeli koyar, sonrasında VPN kullanmadan Kuzey Kore ile kapışırız anca.

Son düzenleme:
Arkadaşlar sorunun ana kaynağını söyleyeyim, devletin bu panellere erişimi olan adamları. Bu adamlar datalara erişebildiğinden zaten parayla satabiliyor. Genelde hackleniyor bu elemanlar ve onların hesaplarıyla panele giriş yapıp datanın hepsini çekip illegal küçük paneller kuruyorlar ardından pazarlıyorlar. Hepsinin başı devlet ve aileleri.

10 sene falan önce başka birileri Facebook'ta grup kurup Müslüman'lara ve İslam'a hakaretler ediyordu. Sonra bunlar ne hikmetse hiçbir şey olmamış gibi sözlük açıp devam ettiler. İsim vermiyorum ama bilen bilir bir sözlüğün temelinde bu var. Hepsi buradan gelmediyse bile çoğunluğu buradan katıldı. Yani böyleleri hep var.

Hiçbir şey yapamazlar karşınızdakı velet mr hacker degıl 15 yaşında 30 kilo çocuk :) bilgilere erişmek maalesef şu an gunumuzde ha desen cıkacak bir şey dedigim gibi XAMPP'e mernis kuran çocuk kendısını bir şey sanıyor.

Devlet Discord'u nasıl kapatsın Discord devletinmi en fazla devlet erisim engeller ve en basta VPN'le gene Discord'a girmek isteyen girer hocam ve en basit örnek vereyim bir ekran kartı sorunu varsa diyelim fanı dönmüyor tüm ekran kartlarımı hatalı.
Özel dediğim kısmı burada işte, herkes Discord'u rahat konuşabileceği bir yer bilirken Discord kullanıcı bilgilerini paylaşırsa bu sefer herkes Discord'u terk eder, bilgilerin paylaşıldığını bildiği için suç işleyenler kendini tanınmaz hâle getirir ve yeniden bulunmaz olurlar.
Discord o süreçten sonra kullanılmaz, malum tipler belki de farklı platforma geçerler aynısını oraya yaparlar. Devlet bir süreden sonra bu platformlardan bilgi istemez direkt olarak kapatır, sonrasında Kuzey Kore ile kapışırız anca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı