İllegal Discord sunucuları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yasa dışı iş yapıldığı zaman suç değil. Mesela aranması olan birinin çalıştığı iş yerine gidip kişisel bilgileri alabilirler. O da mı suç?

Hocam yaptığı suça bağlı değişir tabii ki de ben hiç kimsenin 1.000 TL 2.000 TL gibi dolandırıcıklarla uğraşacagını sanmıyorum

Her türlü pislik yapılsın sonra suçluların bilgileri paylaşılmasın, öyle şey mi olur? D böyle bir hukuk yok haberin olsun.

Hocam büyük bir suç işlerse değişir. Ve bana öğretme.
 
Hocam ben buna ters bir şey söylemedim. Sadece korkmayın diyorum. Zamanınızı yerler en fazla. Bazı insanlar bu tiplerden korktuğu için neler yapıyor inanamazsınız.

Biliyprum birçoğuna şahit oldum, şu an konuştuğum bir kız kardeşimi bile bu tür şeyler ile tehdit etmişler, ben bildiğim için korkmam bunu bilmeyen insan çok fazla var ve bunlar sanki normalmiş gibi yapıyorlar ve bu beni delirtiyor.

Sonra neden DNS değiştiremiyorum, neden pastebin gibi sitelere erişemiyorum, neden Twitter'da istediğim gibi yazı yazamıyorum. Aynen kardeşim bir sorun mu var? Yasakla gitsin ne uğraşacağız çözmekle? Acıyorum size.

Böyle bir sorunu nasıl çözeceksiniz hocam?
 
Aile de çok etkili ben 16 yaşındayım 1.sınıftan beri elimde bir şeyler oldu (tablet vs.) benim anne babam düzgün insanlardı ben bilmezdim CC falan CharmQuell'in videosundan sonra öğredim.
Aileden kaynaklı değil hocam ya. Benimde ailem senin gibi küçüklükten beri elimde telefon pc var ama her türlü şeyi küçük yaşta gördüm internette. Ama hiç öyle aptal bir insan olmadım, daha çok karaktere bağlı. Okulda falanda böyle aptal, keko, kendini bir şey zanneden kişilerle takıldım demeyelimde başka arkadaşlarım yoktu ama hiç onlar gibi olmadım. Lise 3'üm şuan çok küfür kullanırım ailemin yanındada arkadaşların yanındaki kadar olmasada alıştım kullanıyorum. Ama tanımadığım birine küfürde saygısızlıkta asla bulunmam. Asla kimseyi suizan altında bırakmam. Tamamen karakter meselesi, çocuğun neye yönlenmek istediği meselesi. Böyleleri genelde oksijen israfı oluyor koy önüne elini kaldır ağlamaya başlar.
 
Aileden kaynaklı değil hocam ya. Benim de ailem senin gibi küçüklükten beri elimde telefon PC var ama her türlü şeyi küçük yaşta gördüm internette. Ama hiç öyle aptal bir insan olmadım, daha çok karaktere bağlı. Okulda falanda böyle aptal, keko, kendini bir şey zanneden kişilerle takıldım demeyelimde başka arkadaşlarım yoktu ama hiç onlar gibi olmadım. Lise 3'üm şu an çok küfür kullanırım ailemin yanında da arkadaşların yanındaki kadar olmasa da alıştım kullanıyorum. Ama tanımadığım birine küfürde saygısızlıkta asla bulunmam. Asla kimseyi suizan altında bırakmam. Tamamen karakter meselesi, çocuğun neye yönlenmek istediği meselesi. Böyleleri genelde oksijen israfı oluyor koy önüne elini kaldır ağlamaya başlar.

Aga sen bensin.
 
Haklısın ayrıca böyle ortamlarda gerçek mutluluk ya da pozitif duygu bütünlükleri olmadığından kişi ne güzel anlaşabiliyor çevresindekiyle ne de olumlu bir düşünce içerisinde olabiliyor
 

Yeni konular

Geri
Yukarı